MENÜ

Galatasaray'ın komşu ziyareti!

Sarı-Kırmızılı ekip milli arayı fırsat bilip, yoğun maratonda fazla forma şansı bulamayan oyuncuların durumunu görmek için bugün Panthrakikos'la Gümülcine'de saat 18.30'da bir hazırlık maçı oynayacak.

Galatasaray'ın komşu ziyareti!

Galatasaray’ın komşu ziyareti... Sarı-Kırmızılılar, 5.5 saat süren kara yolculuğu sonrası Yunanistan’a giderek, Panthrakikos maçı için kampa girdi. Gümülcine’de oynanacak maç, bugün saat 18.30’da başlayacak. Milli arayı fırsat bilen Galatasaray, bu karşılaşmada sezon içinde fazla forma şansı bulamayan oyuncuların son durumunu görmeyi hedefliyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, as oyuncuların yokluğunda genç isimleri de kadroya katarak onların da takıma adapte olması için çalışmalar yapıyor. İşte Gümülcine’ye giden Galatasaray kafilesi:

20 futbolcu bulunuyor

İsmail Çipe, Eray İşcan, cenk Gönen Sefa Özdemir, Lionel carole, Semih Kaya, Koray Günter, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Kevin Grosskreutz, Doğan can Davas, İbrahim Demirbağ, Olcan Adın, Emre Çolak, Sinan Gümüş, Muhammet Yeşilyurt, Kerem Çalışkan, Gökhan Göksu.

Grosskreutz’la ilk kez

Bu maçın en merak edilen taraflarından biri de, transferin son gününde kadroya katılan, ancak FIFA’ya gönderilen hatalı belgeler nedeniyle lisansı çıkarılamayan Kevin Grosskreutz’un performansı... Alman futbolcu, ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giyecek. Ocak ayında adeta yeni bir transfer etkisi yaratacak olan tecrübeli oyuncunun fiziksel ve teknik durumu, takım arkadaşlarıyla uyumu bir hayli
merak ediliyor.

Yunan Ligi'nde sonuncu

Galatasaray’ın bugün hazırlık maçında kozlarını paylaşacağı Panthrakikos, bu sezon 6 haftası geride kalan Yunanistan Süper Ligi’nde 2 beraberlik ve 4 yenilgiyle son sırada yer alıyor. Henüz galibiyeti
bulunmayan Panthrakikos, rakip filelere gönderdiği 2 golle, Yunan Ligi’nin en az gol kaydeden takımı konumuda bulunuyor.

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ


PANTHRAKiKOS:
Athanasiadis, Potouridis, Melissis, Cherfa, Martins, Diguiny, Mejia, Balufo, Deniz, Hasomeris, Javito

GALATASARAY: Cenk, Tarık, Semih, Koray, Carole, Jem Karacan, Bilal, Olcan, Emre, Grosskreutz, Sinan Gümüş

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ