MENÜ

Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı ertelendi

Fenerbahçe, Aziz Yıldırım'ın 15 Ekim Perşembe günü yapacağı basın toplantısını Ankara'da yaşanan olay nedeniyle ertelediğini açıkladı.

Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı ertelendi

Şike Davası'nda Aziz Yıldırım ve bazı Fenerbahçeli yöneticilerin beraat etmesinin ardından, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 15 Ekim Perşembe günü saat 13.00'te bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıklamıştı. Ankara'da yaşanan patlama sonrasında bu kararda değişikliğe gidildi. Sarı Lacivertliler, resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak, basın toplantısının yaşanan bu olaylar nedeniyle daha ileri bir tarihe alınmasına karar verdiklerini bildirdi.

İşte Kanarya'nın resmi internet sitesinden yapılan o açıklama:

Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyelerimizin, 15 Ekim Perşembe günü saat 13:00’da Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri Balo Salonu’nda gerçekleşeceğini duyurduğumuz basın toplantısı, Ankara’da yaşanan, bir çok vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve yaralandığı hain saldırı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Memleketimizin içinde bulunduğu durum ve ülke gündemi, hepimizin önceliğidir. Bu nedenle, basın toplantısının yapılacağı tarih, ilerleyen günlerde belirlenip kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Basın mensuplarının ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Haberin Devamı
YORUM YAZ