MENÜ

Trabzonspor'da operasyon!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota, ilk 11'i zorlayamayan isimlere son bir şans verdi, “Ocak'a kadar toparlanmayan gider” dedi. Sportif direktör Hurma da şimdiden devre arasının transferlerini planlamaya, eski gözdeleri ve yeni isimleri izlemeye devam ediyor.

Trabzonspor'da operasyon!

Trabzonspor bir yandan kısa vadede geçtiğimiz haftalarda yaptığı kayıpları telafi etmenin yollarını arayıp milli arada yara sararken, diğer taraftan da gelecek hesaplarını yapıyor... Bordo-Mavililer’in teknik patronu Şota Arveladze, belli bölgelerde takımdaki rekabete katılamayan ve ilk 11 oyuncularının gerisinde kalan isimlere son çağrıyı yaptı.

Salih Dursun, Sefa, Aykut, Alper, Aytaç ve Musa gibi oyuncularla görüşen Gürcü antrenör, “Görüyorsunuz, çıkış yaptığına inandığım, iyi sinyaller veren, formayı isteyen herkese forma verdim. Burada ne kadar adaletli olduğumu gösterdiğimi düşünüyorum. Artık birşeyler yapması gerekenler sizlersiniz. Eğer ilk 11 ile kulübe arasındaki fark çok açık olursa o zaman ben de başka tavırlar almak zorunda kalabilirim” mesajlarıyla adeta, “Bu formayı hak etmeyen Ocak’ta gider” dedi.

Yelpaze çok geniş

Bu noktada sportif direktör Süleyman Hurma da çalışmalarını çok yoğun şekilde sürdürüyor. Sezon başında gündeme gelen isimlerin performanslarını yakından takip eden Hurma ve izleme komitesi, ayrıca Süper Lig, PTT 1.Lig’in yanı sıra Avrupa’nın önde gelen liglerini de takibe almış durumda. Geniş bir liste hazırlayacak olan Trabzonspor’un profesyonelleri mevcut Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu tekrar seçilirse kendisine, olmazsa yeni gelecek ekibe bu raporu sunacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ