MENÜ

Onur Kıvrak'ın pes etmeye niyeti yok

Formayı Esteban'a kaptıran Onur Kıvrak, milli arada idmanların en çalışkan ismi. Başarılı eldiven, “Trabzonspor'da iyi olan her zaman oynar, ben de iyi olmak için elimden geleni yapıyorum. Taraftarımızın gönlünü alacağız” dedi.

Onur Kıvrak'ın pes etmeye niyeti yok

Trabzonspor bu sezon performans olarak en çok tartışılan isimlerden biri kuşkusuz ki kaleci Onur Kıvrak oldu. Beklentilerin uzağında kalan ve özellikle Osmanlıspor maçında yediği hatalı golden sonra hedef tahtasına konan tecrübeli file bekçisi, Konyaspor maçında eldivenleri alternatif olarak transfer edilen Estaban’a teslim etmişti.

Milli ara dönüşünde Mersin İdmanyurdu ile kozlarını paylaşacak olan Bordo-Mavililer’de kalede kimin oynayacağı merak konusu olurken kaptan Onur’un idmanlardaki hırsı göz dolduruyor.

Özellikle şut çalışmalarında yaptığı kurtarışlarla yeniden formayı kapacağının sinyallerini veren Fırtına’nın 1 numarası, “Trabzonspor’da iyi çalışan ve iyi olan her zaman oynar. Esteban iyi bir kaleci, aramızdaki rekabetten her zaman Trabzonspor kârlı çıkar. Ben, takımım için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Son zamanlarda taraftarımızı çok üzdük, Mersin maçıyla onların gönüllerini almak istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ