MENÜ

Olan Van Persie ile Sneijder'e oldu

Hollanda, Kazakistan seyahatiyle elemeler tarihinin kendisi adına en uzun uçuşunu yaptı. Bu durumdan en çok etkilenenler ise İstanbul-Amsterdam- Astana arasında toplamda 22 saat uçacak Sneijder ve Van Persie olacak.

Olan Van Persie ile Sneijder'e oldu

Kazakistan maçı için dün Başkent Astana’ya, Hollanda’nın Başkent’i Amsterdam’dan giden Portakallar, Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri tarihindeki en uzun seyahatlarini gerçekleştirdi. Kafile, tam 7 saat uçarak, Astana’ya ulaştı.

Yani gidiş-geliş iki kent arasında 14 saat uçacak olan Hollanda’nın bu durumundan en çok etkilenenler ise Türkiye’de forma giyen Galatasaraylı Wesley Sneijder ile Fenerbahçeli Robin van Persie! İstanbul’dan, kampa katılmak için Amsterdam’a 4 saat uçan ikili, Astana’ya da 7 saatlik yolculuk yaptı.

Gidişleri 11 saat sürdü

Tek gidiş için toplamda 11 saat uçan Sneijder ile van Persie, milli maçların ardından İstanbul’a döndüklerinde, 22 saat havayolunu kullanmış olacaklar. Bu arada toplamda; İngiltere’den takıma katılanlar Londra üzerinden 16 saat, Fransa’dan gidenler 17 saat, Almanya’nın Frankfurt kentinden gidenler de 16 saat, havada vakit harcayacaklar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ