MENÜ

İsmail Kartal: Galatasaray ve Beşiktaş sonunu getiremez

Fenerbahçe'nin eski teknik adamı İsmail Kartal'dan büyük iddia: Galatasaray ve Beşiktaş sonunu getiremez!

İsmail Kartal: Galatasaray ve Beşiktaş sonunu getiremez

Fenerbahçe'nin eski teknik adamı İsmail Kartal, biribirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kartal, şike döneminde yaşananlar ve son gelişmeleri de değerlendirdi.

İşte İsmail Kartal'ın açıklamaları;

“3 Temmuz sürecinde ben 2 yıl mücadele verdim. Başkan Aziz Yıldırım ise 4 sene... İnşallah yarın (bugün) alnımızın akıyla, tertemiz bir Fenerbahçe olarak Çağlayan Adliyesi’nden çıkacağız. Milyonlarca taraftar gibi ben de mahkemeden gelecek güzel haberle büyük bir mutluluk yaşayacağım.”

‘Beşiktaş yorgun düşer’

“Lig şu ana kadar çekişmeli geçiyor. Bence şampiyonluğun en büyük adayı, son dönemde yaşadığı kayıplara ve krizlere rağmen hâlâ Fenerbahçe. Galatasaray ve Beşiktaş’ın bu işi sonuna kadar götürebileceğini sanmıyorum. Beşiktaş’ta istikrarlı oynayan sadece Atiba ve Gökhan Töre var. Bu ikilinin dışındakiler bir parlayıp, bir sönüyor. Geniş kadroları yok. Bu nedenle sezonun ilerleyen bölümünde yorgunluk olacaktır.”

‘Van Persie olayı çözülür’

Robin van Persie olayı hakkında benim konuşmam yanlış olur. Sonuçta bu kulübün başkanı, sportif direktörü, idari menaceri var. Onlar bu konuyu çözer.”

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ