MENÜ

Ergin Ataman'a deplasman yasağı!

Son 3 aydır yaşadığı yoğun iş ve uçuş temposuna bağlı olarak vücut direnci düşen ve zatürre teşhisi konulan Ergin Ataman'a, lig maratonu öncesinde seyahat yasağı geldi. Ataman, takımının ilk 2 maçına gidemeyecek.

Ergin Ataman'a deplasman yasağı!

Galatasaray Odeabank’a Ergin Ataman şoku...

Sarı-Kırmızılı ekibin tecrübeli antrenörü Ataman, zatürre teşhisi nedeniyle hastanede tedavi altına alınmıştı. Henüz taburcu edilmeyen Ataman’a, doktorlar tarafından seyahat yasağı getirildiği öğrenildi. Son 3 aydır yaşadığı yoğun iş ve uçuş temposuna bağlı olarak vücut direnci düşen Ergin Ataman’ın zatürre geçirdiği belirlenmişti. Toparlanması ve iyileşme sürecinin sorunsuz şekilde tamamlanması için dinlenmesi gerektiği belirtilen Ataman, önümüzdeki süreci ilaç tedavisiyle geçirecek.

Yağızer Uluğ yönetecek

Bu doğrultuda, ligin ilk haftasında deplasmanda oynanacak olan Trabzonspor Medical Park maçında Ataman, takımın başındaki yerini alamayacak. Ayrıca 14 Ekim’deki Neptunas Klaipada sınavında da Ergin hoca, yerini yardımcısına bırakacak. Ataman’ın yokluğunda Sarı-Kırmızılı ekibi Yağızer Uluğ, başantrenör olarak yönetecek.

Milli takımda da yaşadı

Ergin Ataman’ın sağlık sorunları bir süredir kendisini fena halde rahatsız ediyordu. Son olarak 10 Eylül’de Sırbistan’la oynanan milli maçta sesi kısılan Ataman’ın yerine, Ay-Yıldızlı ekibimizi yardımcısı Ufuk Sarıca yönetmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ