MENÜ

Beşiktaş'ta 3 bilet kesildi

Siyah-Beyazlı takımda gözden düşen Mustafa, Franco ve Motta ile yolların ayrılması konuşuluyor.

Beşiktaş'ta 3 bilet kesildi

Beşiktaş devre arası transferinde yine hareketli günler geçirecek. Siyah-Beyazlı takımda gözden düşen Mustafa, Franco ve Motta ile yolların ayrılması konuşuluyor.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda biletleri kesin olarak kesilen bu 3 oyuncuyla yönetimin gerekli görüşmeleri yapması bekleniyor. Takımda kalma ihtimalleri hayli azalan oyunculara gitmeleri için her türlü kolaylığın yapılacağı öğrenildi.

Milosevic’e izin yok

Beşiktaş’ta ara transfer dönemi öncesi geleceği merak edilen isimlerden biri de Milosevic. İdmanlardaki başarılı performansına rağmen bir türlü forma şansı bulamadığı için mutsuz olan Milosevic’e çeşitli teklifler var. Ancak teknik ekip, genç savunmacının gönderilmesine şimdilik sıcak bakmıyor. Bu yüzden de oyuncunun menaceriyle yapılan görüşmede tekliflerin şimdilik dikkate alınmayacağı iletildi.

Yönetimden yıldız kararı!

Kartal’da birçok Avrupa kulübünün takibinde olan Gökhan Töre, Oğuzhan ve ülkesinden sürekli teklifler alan Sosa için sezon sonu beklenecek. Şampiyonluk sonrası takımdaki oyuncuların daha fazla değer kazanacağını hesaplayan yönetim, yıldızlarını ara transferde satmama kararı aldı. Yönetimin adı geçen bu oyuncuların söylentiler nedeniyle kafalarının karışmaması için bir görüşme yapıp bu kararı bildirdiği de gelen haberler arasında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ