MENÜ

Sivasspor, Sergen Yalçın'ı bırakmıyor

7 maçta 6 beraberlik alıp taraftarını üzen Sivasspor'da Sergen Yalçın'ın geleceği tartışılmaya başlanmıştı. Ayrılık iddialarına yönetim nokta koydu. Yapılan toplantı sonucunda genç hocayla yola devam kararı alındı

Sivasspor, Sergen Yalçın'ı bırakmıyor

Sivasspor’dan Sergen Yalçın kararı... Yenilenen ve güçlenen kadrosuyla Süper Lig’e iddialı giriş yapan, ancak üst üste aldığı beraberliklerle hayal kırıklığına uğrayan Yiğidolar’da çatlak sesler yükselmeye başlamıştı.

Sergen Yalçın’ın istifa edeceği iddiaları gündemi meşgul ederken Kırmızı-Beyazlı yönetim, yaptığı durum değerlendirmesinin ardından kararını genç hocaya bildirdi. Yalçın ve ekibiyle bir toplantı yapan idareciler, kesinlikle ‘yolların ayrılması’ gibi bir düşüncelerinin olmadığını iletti. Başkan Mecnun Otyakmaz’ın da takımın arzusundan, oynadığı futboldan memnun olduğu, şanssızlıktan yakındığı öğrenildi.

‘En iyi hoca bizde’

Takımın tecrübeli hücum silahlarından Burhan Eşer de geleceğe dair hayli umutlu konuştu.

Aldıkları sonuçları telafi edeceklerini, takımdaki uyum sorununu da en kısa sürede atlatacaklarını söyleyen Burhan, “Çok transferler oldu, Sivasspor kabuk değiştirdi. Biz sezona tam istediğimiz gibi başlayamadık ama bir uyum sorunumuz var. Bunu atlattıktan sonra bu sene taraftarlarımıza geçen seneki sıkıntıları yaşatmayacağız. Hocamız zaten yeni nesil hocaların içerisinde en kıymetlisi, en zekisi. Onun da kendine göre hedefleri var, bizim de kendimize göre hedeflerimiz var. Geçen sene taraftarımızı üzdük, o sıkıntıları bu sene yaşatmak istemiyoruz” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ