MENÜ

Mario Gomez'den transfer açıklaması

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Mario Gomez, Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Alman yıldız hedeflerinin Süper Lig'de şampiyonluk yaşamak istediğini söylerken, önümüzdeki sezonda da Beşiktaş'ta oynamak istediğini ifade etti.

Mario Gomez'den transfer açıklaması

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, Beşiktaş Nevzat Demir tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Almanya Milli Takımı'ndan Şenol Güneş'e kadar bir çok konuya değinen yıldız futbolcu, Beşiktaş'ta kalmak istediğini söyledi. Mario Gomez'in açıklamaları şöyle;

"Fiorentina'da zor bir dönem geçirdim"

Çalışmalarımız genel olarak iyi gidiyor. Bugün biraz rahatsızım ancak bu hafta maç olmadığı için önemli bir sorun değil. Sezona iyi bir başlangıç yaptık. İki maçta kolay puanlar kaybetik ama genel olarak iyi başladık. Fiorentina'da zor bir sene geçirdim ve o dönem benim için gerçekten kolay değildi. Şu an kendimi daha iyi, mutlu ve hazır hissediyorum.
FLAŞ! Çatı yükselmeye başladı


"Şenol Güneş haklı çıktı"

Şenol hocam bana çok moral veriyor. Şenol Güneş'e inandım. Bana söylediklerinde haklı çıktı. Gollerimi atıyorum ve keyif alıyorum. Geleceğe değil bugüne bakıyorum. Huzurlu ve mutluyum. Psikolojik olarak hiç bir zaman yedek kalmayı sorun haline getirmedim. Fiziksel olarak üst seviyeye çıktıkça zaten goller gelecekti. Bu sezon buraya gelene kadar geçen sezon yaptığım antrenmanlardan daha iyi antrenmanlar yaptım. Şu anki fiziksel durumum İtalya'dakinden çok daha iyi. Henüz yüzde yüz katkı veremiyorum.

"Hedefimiz ligde şampiyonluk"

Benim için öncelikli hedef takım için en iyisiin yapmak ve şampiyon olabilmek. Şampiyonluk bizim için çok önemli bir hedef. Takımın da bu hedefi gerçekleştirecek potansiyel var. Ligde ikinci olup gol kralı olmaktansa şampiyon olup daha az gol atmayı tercih ederim. Galatasaray çok iyi futbol oynamasa da sadece 2 puan gerimizde. Bu da onların kapasitesini gösteriyor. Türkiye Ligi'nde küçük takımlara karşı çok dikkatli oynamanız gerekiyor. Bu tip maçları kaybettiğinizde şampiyonluk hedefinizi kaybedebilirsiniz.

"Beşiktaş'ta kalmak istiyorum"

Şu an burada oynamaktan dolayı çok huzurluyum ve burada kalmak istiyorum. Sezon sonunda iki takım tekrar görüştüğünde ortak karar çıkacaktır. Adım adım hareket etmek lazım. Burada öncelikli hedefimiz lig şampiyonluğu.Tabi ki Avrupa Ligi'ni ben de kazanmak isterim. O kupayı da alırsam kişisel kariyerimde kazanmamış kupa bırakmamış olacağım. Taraftarımız ve camia şu anda bunu bekliyor. Türk takımları Avrupa kupalarında çok daha iyi işler yapabilirler.

Türkiye'deki takımların potansiyeli oldukça büyük. bu beni şaşırttı. Çok iyi oyunculardan ziyade, çok iyi takıma ihtiyacınız var. Bayern'de Şampiyonlar Ligi'ni kazanırken de bu durum böyleydi. Şenol Güneş bana başından beri doğrudan etkileşim kuarrak bana duyduuğu güveni dile getirdi. Şenol Güneş'in bana verdiği güven karşısında elimden geleni yapmaya çalıştım. Oyun 2-0 ise 3-4 yapmamız lazım. Yoksa sıkıntı yaşarız. Cenk Almanca konuşabildiği için onunla iyi bir iletişimim var. Cenk genç ve çok iyi bir golcü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ