MENÜ

Kevin Grosskreutz sahneye

Transferin son gününde evrakları FIFA'ya yetiştirilemediği için oynama yasağı bulunan Alman oyuncu sahne alıyor. Grosskreutz cumartesi günü Panthrakikos ile yapılacak hazırlık karşılaşmasında ilk kez boy gösterecek.

Kevin Grosskreutz sahneye

Boşuna söylememişler "Neye niyet, neye kısmet" diye... Galatasaray'ın hem de transferin son gününde kadrosuna kattığı Kevin Grosskreutz'un gelişi Melo ve Telles'in takımdan ayrılmasının ardından bir nebze olsa taraftarı rahatlatmıştı.

Ancak Şampiyonlar Ligi için Sarı-Kırmızılı takıma ilaç olması beklenen Alman oyuncunun, hem yöneticilerin hmen kulüp çalışanlarının ortak hatalarıyla transfer için gerekli olan evrakları, FIFA'ya zamanında gönderilmemiş ve oyuncunun resmi olarak Galatasaray forması giymesi ocak ayına kalmıştı. Kevin Grosskreutz her ne kadar Devler Ligi için transfer edilip oynamasa da yine ilk maçına Avrupa'da çıkacak.

40 gün sonra maça çıkıyor

Alman Panzeri, Galatasaray'ın 10 Ekim Cumartesi günü Yunanistan Süper Lig takımlarından Panthrakikos'la yapacağı hazırlık karşılaşmasında ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giyecek. Kevin Grosskreutz 7 saatlik otobüs yolculuğunun ardından gidilecek Gümilcine'de transferinden tam 40 gün sonra Galatasaray'la bir maça çıkacak.
G.Saraylı yönetici itiraf etti: Avrupa'ya gidemeyebiliriz!


Kevin'in resmi maçlarda oynama yasağı olmasına karşın Yunanistan'daki dostluk maçında sahada olmasında bir sakınca bulunmadığı öğrenildi. (Habertürk)

Haberin Devamı
YORUM YAZ