MENÜ

Kenan Amca'ya yakışır veda

Trabzonspor'un efsane yöneticilerinden Kenan İskender, dün son yolculuğuna uğurlandı. İktidardan muhalefete, eski topçulardan yöneticilere kadar herkes 'Kenan Amca' için bir araya geldi.

Kenan Amca'ya yakışır veda

Trabzonspor’un bir dönemine damga vuran isimlerden olan eski yönetici Kenan İskender (73) dün son yolculuğuna uğurlandı.

Camianın sevilen ve büyük saygı duyulan figürlerinden olan İskender’in cenazesi Trabzonspor’un dünü ve bugününü de bir araya getirdi. Nam-ı diğer Kenan Amca, Trabzon Merkez İskenderpaşa Camisi’nde kılınan öğle namazının ardından toprağa verilirken, birleştirici gücünü gösterdi. Törene mevcut yönetim, muhalif kanat, iktidar ve muhalefet partisinin siyasetçileri, eski-yeni futbolcular ve çok sayıda Trabzonlu hemşehrisi katıldı.

Törende konuşan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Kendisi özel bir insandı. Normalde kulüpte hep başkanlar için böyle törenler yapılır ama o bir yönetici olarak bu mertebeye ulaşmıştı. Mekanı cennet olsun” derken, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise, “Trabzon büyük bir insanını kaybetti. Hatta sadece Trabzon değil, Türkiye. Ben hayatı ondan öğrendim” ifadelerini kullandı. Şenol Güneş ve diğer futbol ünlülerinin konuşmaları sırasında sevenleri İskender için gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ