MENÜ

Hummels, Klopp'un futbola dönmesinden mutlu

Hummels, eski teknik direktörü Jurgen Klopp'un Liverpool'un başına geceçeğinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Hummels, Klopp'un futbola dönmesinden mutlu

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un kaptanı Mats Hummels eski teknik direktörü Jurgen Klopp'un Liverpool'un başına geceçeğinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Klopp'u "Fantastik bir teknik adam" olarak tanımlayan Alman oyuncu "Klopp, yemek yer, yaşar, nefes alır ve futbol düşünür" dedi. Klopp'un, Liverpool'da da kesin başarılı olacağını belirten Hummels "Dortmund'da yaptıklarına takip edenler O'nun Liverpool'da da başarılı olacağını görür. Benim Klopp'a olan inancım tam" şeklinde konuştu.

Alman Milli Takımı teknik patronu Joachim Low ise Klopp'un, Liverpool'a teknik direktör olması konusunda " Borussia Dortmund'a harika işler yapan biri. Bakıldığında, hem Liverpool hem de Dortmund taraftarları ve kültürü açısından birbirine benzerlikleri olan kulüpler. Klopp her takım için harika bir teknik adam olur " ifadelerini kullandı.

Liverpool'da alınan kötü sonuçlar sonrası geçen hafta görevinden istifa eden Brendan Rodgers'in yerine menajer koltuğuna oturması beklenen Jurgen Klopp için İngiliz ekibinin Cuma günü resmi açıklamayı yapması bekleniliyor.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ