MENÜ

Cavcav şampiyonlukları istemiyor

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, 1959'dan önceki şampiyonluklar için dava açacağı iddia edilen Fenerbahçe Kulübü'nün aksine, milli lig dönemindeki iki şampiyonluğun tescili için herhangi bir başvuru yapmayacaklarını söyledi.

Cavcav şampiyonlukları istemiyor

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Cavcav:

"Fenerbahçe’nin aksine, milli lig dönemindeki şampiyonlukların tescili için herhangi bir başvuru yapmayacağız"

"Benim babam da iyi insandı ama öldü"

Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği’nin de Türkiye Futbol Federasyonu’nun kurulduğu 1959 tarihinden önce 2 şampiyonluğunun bulunduğunu hatırlatarak, "Bu tür şeyler futbolumuz için iyi değil. Geçmişi artık geçmişte bırakmak lazım. Isıtıp ısıtıp yeniden gündeme geliştirmenin bir anlamı yok" dedi.

Gençlerbirliği’nin milli lig dönemindeki şampiyonluklarının tescili için kesinlikle bir başvurusunun olmayacağını kaydeden Cavcav, "Benim babam da iyi insandı ama öldü. Bitsin artık bu geçmiş tartışmaları. Her şey halloldu da şimdi maziyi mi karıştırıyorlar. Geçmiş, geçmişte kaldı" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü’nün, şike sürecine ilişkin tazminat davası açmasıyla ilgili haberleri de değerlendiren Cavcav, "Türk futbolunu kaosa sürüklüyorlar. Bunları kesinlikle tasvip etmiyorum. Futbolumuzun daha iyiye gitmesi için neler yapmamız gerektiğine bakmalıyız. Dönüp dönüp geriye bakmamalıyız" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ