MENÜ

01.00'de Olimpiyat'tan eve nasıl gidilecek?

Türkiye'nin kış saati uygulamasına 2 hafta geç geçmesi nedeniyle 5 Kasım'da Olimpiyat Stadı'nda oynanacak UEFA Avrupa Ligi mücadelesi saat 22.05 yerine 23.05'te başlayacak. Ve çileyi yine taraftarlar çekecek.

01.00'de Olimpiyat'tan eve nasıl gidilecek?

Türkiye'de 1 Kasım’da yapılacak genel seçimler nedeniyle saatlerin 1 saat geri alınmasının 8 Kasım’a ertelenmesi Beşiktaş’ı vurdu. Çünkü siyah beyazlılar Lokomotif Moskova ile oynayacağı maçın başlama saati 22.05’ten 23.05’e kaydı.

Avrupa’da saatler 25 Ekim’de geri alınacağı için oluşan bu fark nedeniyle Olimpiyat Stadı’na gidecekler ancak gece saat 01.00’de stattan ayrılabilecek.

Beşiktaş bu durum üzerine UEFA’ya bir başvuru yaparak karşılaşmayı Türkiye saati ile 21.05’te başlayacak maçlar ile birlikte oynamak istediğini belirtti. Gözler UEFA’dan gelecek cevaba çevrildi.

Gece yarısı dönüş nasıl olacak?


Olimpiyat Stadı’nın konumu göz önüne alındığında en büyük zorluğu saat 01.00’de eve gitmek için yola çıkacak olan taraftar yaşayacak.

Karşılaşmanın normal zamanından 1 saat daha geç bitmesiyle, belediyenin de metro seferlerini uzatması beklenecek.

Futbolcular ise hayatlarında çok az yaşadıkları bir durumla karşı karşıya kalacaklar ve maç başladıklarından bir gün sonra bitecek.

Bu durum Galatasaray ve Fenerbahçe’yi çok fazla etkilemeyecek. Çünkü iki takımımız da deplasmanda oynayacak.

Galatasaray ve Fenerbahçe kurtuldu

Oluşan saat farkı nedeniyle 3 Kasım’daki Galatasaray’ın Benfica deplasmanındaki mücadelesi de 5 Kasım’da Fenerbahçe’nin Ajax ile Hollanda’da oynayacağı maç da Türkiye saatine göre 1 saat geç başlayacak.

3 KASIM SALI
22.45 Benfica-Galatasaray

5 KASIM PERŞEMBE
21.00 Ajax-Fenerbahçe

5 KASIM PERŞEMBE

23.05 Beşiktaş-L.Moskova

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ