MENÜ

YOLCU! 3 futbolcunun bileti kesildi

Galatasaray'da Ocak ayı yolcuları şimdiden belli oldu. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, bu sezon fazla şans vermediği üç oyuncunun kulüpten ayrılığına onay verdi.

YOLCU! 3 futbolcunun bileti kesildi

Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, son maçlarda 18 kişilik kadroya bile dahil etmediği Koray Günter ve Tarık Çamdal’ın kesin olarak gönderilmesini istedi.

Bu oyuncular öncelikte takasta kullanılacak. Eğer bu konuda başarı sağlanamazsa, satılmaları için uğraşılacak.

Aksi takdirde uygun bir fesih bedeliyle, sözleşmeleri sona erdirilecek. Kiralık formülünün son çare olarak düşünüldüğü öğrenildi. Böylece bu iki oyuncunun maliyetinden kurtulan Sarı-Kırmızılılar, yeni transferler için bu bütçeyi kullanabilecek.


"Galatasaray 500 milyon Dolar kazanabilir"


Ayrıca Hamza hocanın fazla forma şansı tanımadığı Olcan Adın da gözden çıkarılan bir diğer isim. Tecrübeli futbolcuya iyi bir teklif gelmesi halinde, gitmesine izin verilecek.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ilk yarının son bölümüne kadar kadrodaki diğer futbolcuların da performanslarını yakından takip ederek, yeni bir rapor sunabileceği de konuşuluyor. Performansı tatmin edici olmayan oyuncuların ocak ayı transfer döneminde takasta kullanılabileceği ifade ediliyor.

Bilindiği üzere Galatasaray'ın UEFA ile yaptığı Finansal Fair Play anlaşması gereği yapacağı yeni transferler için kaynak yaratması gerekiyor. Cim Bom'un, Gaziantepspor'un hücum oyuncusu Muhammet Demir'le yakından ilgilendiği ve ara transfer döneminde Kırmızı-Siyahlı kulübün kapısını çalacağı biliniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ