MENÜ

Yasin Öztekin: Hollanda, Türkiye'nin rakibi değil

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın önemli isimlerinden Yasin Öztekin, önemli açıklamalarda bulundu.

Yasin Öztekin: Hollanda, Türkiye'nin rakibi değil

Galatasaray formasını giyen milli futbolcu Yasin Öztekin de amaçlarının iki maçı da kazanmak olduğunu belirterek, "Hepimiz çok istekliyiz, çok çalışıyoruz. Umarım istediğimiz sonucu alacağız. Çek Cumhuriyeti çok agresif ve iyi oynayan bir takım, ama ben istediğimiz oyunu sahaya yansıtığımız sürece iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Bizi onların durumu ilgilendirmiyor. Biz iyi oynayıp, iyi mücadele edip, Türkiye'ye galibiyet hediye etmek istiyoruz" dedi.

Grup elemelerine iyi bir başlangıç yapamadıklarını hatırlatan Yasin, "Fatih Hoca ile bu durumu daha sonra futbolcular olarak çok konuştuk ve düzelttik. İyi oynamadığımız maçlar oldu, ama bunları iyi analiz ederek düzelttik. Zaman zaman bireysel hatalar ve iyi mücadele etmediğimiz için puan kayıpları yaşadık. Ama bunları şimdi düzelttik. İnşallah 3 puan alacağız" şeklinde konuştu.

Hollanda'nın Türkiye'nin rakibi olmadığını da ifade eden Yasin, Sneijder'le de Avrupa Şampiyonası hakkında konuştuklarını söyledi. Yasin Öztekin, "Sneijder ile arada şakalaşıyoruz. Yendiğimiz zaman da sohbetimiz oldu, ama biz kendi oyunumuza bakacağız ve istediğimiz sonuçları alıp gruptan çıkacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ