MENÜ

Vitor Pereira'ya güven azalıyor

Fenerbahçe'de alınan kötü sonuçların ardından eleştiri oklarının hedefinde tek bir isim var: Vitor Pereira... Fanatik.com.tr'nin Akhisar beraberliğinin ardından başlattığı anketin sonuçları ise çarpıcı...

Vitor Pereira'ya güven azalıyor

Molde ve Beşiktaş mağlubiyetlerinin ardından Celtic karşısındaki kritik defans hatalarının ardından son olarak 2-0 öne geçilen maçta Akhisar Belediyespor'la puanları paylaşan Fenerbahçe'de Vitor Pereira'ya olan güven iyice azalmaya başladı.

Anket sonuçları kritik...

2-2'lik Akhisar Belediyespor maçının ardından Fanatik.com.tr'de başlattığımız ve "Sizce Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira devam etmeli mi?" sorusunu sorduğumuz anketimize şu ana dek ( 7 Ekim 13.30) tam 50 bin kullancı katıldı.

Kullancılarımızın yüzde 58'i Portekizli teknik adamın devam etmemesi yönünde oy kullanırken, yüzde 42'lik kesim ise destek verdi.

Sezon başı konuşması sorgulanıyor

Fenerbahçe'ye imza attığı günden bu yana iddialı açıklamalarıyla adeta taraftarın kalbini kazanan, sürekli net konuşup her soruya cevap veren Pereira'nın sezon başı söylediği "Sürekli hücum yapacağız. Gol atmak asıl hedefimiz olacak. Maç bittiğinde kazanamasak bile herkes bu takımla gurur duyacak" sözleri ise unutulmadı. Hücum hattında kriz yaşayan Kanarya'nın yediği goller ve savunmadaki kritik hatalar da ayrıca tartışma konusu oluyor.



Van Persie'yi kullanamadı

Fenerbahçe'ye gönül verenler, yıldızlar topluluğu takımdan çok daha iyi futbol bekliyor ancak Kanarya, Van Persie ve yavaş yavaş dillendirilmeye başlanan Gökhan Gönül krizleriyle belki de zaman kaybediyor. Özellikle Hollandalı yıldızın yedek kalması "Pereira yıldız oyuncuları yönetemiyor mu?" sorusunu sordurtuyor.

İki hafta sonra derbi var!


Milli maç arasıyla biraz da olsa nefes alma şansı bulan Pereira'yı aranın ardından Kayserispor deplasmanı ve Kadıköy'de Galatasaray sınavı bekliyor.

16 senedir Cim Bom'a içeride kaybetmeyen Fenerbahçe'de bu maç Vitor Pereira'nın geleceğini belirleyecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ