MENÜ

Tolga Zengin: İşime bakıyorum

Tolga Zengin, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Tolga Zengin: İşime bakıyorum

Beşiktaş’ta yeni sezonda sergilediği etkili performansla geçen dönemdeki inişli çıkışlı görüntüsünü unutturan Tolga Zengin, konuyla ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Özellikle ligdeki son Eskişehirspor mücadelesinde yaptığı başarılı kurtarışlarla dikkat çeken kaptan Tolga, “Şenol hocayla Trabzonspor’un ardından bir kez daha aynı ortamda çalışmak benim için büyük bir şans. Onun bulunduğu bu ortamda her oyuncunun performansı daha da artacaktır. Ben de sadece işime bakıyorum. Adım adım şampiyonluğa gideceğimize inanıyorum” dedi.

Beşiktaş’ta mesai bugün başlıyor

Süper Lig’de 7’inci haftayı 2-1’lik Eskişehirspor galibiyetiyle kapatan Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş’in, milli ara sebebiyle oyuncularına verdiği 3 günlük ara bugün sona erdi. Milli takımda bulunan isimler dışındaki futbolcular, bugün saat 18.00’de Ümraniye’de toplanıp top başı yapacak. Şenol Güneş’in yönetiminde yapılacak olan idman, basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecek.

Kartal, ilk golü atınca kaybetmiyor

Spor Toto Süper Lig’de 7 haftanın sonunda topladığı 16 puanla lider konumda bulunan Siyah-Beyazlılar, bu maçlarda rakip filelere gönderdiği 18 golle sıralamanın en skorer takımı konumunda bulunuyor. Bu maçlardan 5’inde ilk golü atan taraf olan Kara Kartal, öne geçtiği bütün karşılaşmalarda 3 puana uzanan taraf olmasıyla dikkat çekiyor. Öte yandan Beşiktaş, bu sezon 2 maçta ilk golü kalesinde gören takım olurken, bu karşılaşmaların 1’inde berabere kaldı ve diğerinde ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Shakhtar biletleri yarın satışta

Milli maçlar için Süper Lig’e verilen arayı Antalya’da oynayacağı Shakhtar Donetsk ve Osmanlıspor karşılaşmalarıyla değerlendirecek olan Siyah-Beyazlılar’dan, bu mücadelelerin bilet satışıyla ilgili olarak açıklama yapıldı. Dün kulübün resmi internet sitesinden yapılan bilgilendirmede, “Cuma günü Osmanlıspor’la ve pazar günü de Shakhtar Donetsk ile Antalya Mardan Spor Kompleksi’nde oynayacağımız karşılamaların biletleri, yarın Antalya Kartal Yuvası mağazamızdan satışa sunulacaktır. Maç günleri saat 11.00 itibariyle stadyum gişesinden de bilet satın alabilirsiniz” denildi. Öte yandan bilet fiyatlarının 10 TL ile 20 TL arasında değiştiği bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ