MENÜ

Sneijder için adres aynı!

Astana Arena'da Galatasaray'la kötü bir gece geçiren Sneijder, aynı stada bu kez Hollanda formasıyla çıkacak. Çok uzun bir yolculuğun kendilerini beklediğini söyleyen Wesley, temkinli konuştu

Sneijder için adres aynı!

Galatasaray formasıyla Astana Arena’da kötü bir gece yaşayan Wesley Sneijder, suni çimle kaplı sahaya bu kez de Hollanda Milli Takımı’yla çıkacak.

“Yine uzun bir yolculuğa çıkacağız” diyen Sneijder, “Galatasaray’la Astana maçı için Kazakistan’a gitmiştim. Şimdi bir kez daha gidiyorum. Bizim için çok kritik bir mücadele. Sahadan mutlaka galibiyetle ayrılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Hollanda gazeteleri ise 15 Ekim’de bebek bekleyen Sneijder’in, Hollanda’nın Türkiye’yi geçerek grupta üçüncü olması durumunda müthiş bir hediye almış olacağını belirtti.

‘Amerika’yı hep istedim’

Sneijder bir başka röportajında ise ABD Ligi MLS’e göz kırptı. Sarı-Kırmızılı kulüple 2018 yılına kadar sözleşme imzalayan ve Galatasaray’da futbolu bıraktıktan sonra hoca olarak devam etmek istediğini belirten Wesley, bu kez farklı bir açıklama yaparken, “Futbolu bırakmamak için bazı duraklar da var. Her zaman Amerika’da oynamak istediğimi söyledim. Ancak şu anda doğru zaman olduğunu düşünmüyorum. Neredeyse 32 oldum, buna rağmen kendimi çok formda hissediyorum” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ