MENÜ

Şenol Güneş'ten kamp için büyük sürpriz!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, milli arada Antalya'da yapılacak mini kampa futbolcuların eşlerini davet ederken, seyahate katılacak personelden de ailelerini getirmelerini istedi.

Şenol Güneş'ten kamp için büyük sürpriz!

Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş’a imza attığı ilk günden bu yana hem tesislerde hem de takım içinde birçok değişikliğe imza atan Teknik Direktör Şenol Güneş, milli arada yapılacak olan 3 günlük Antalya kampına futbolcuların eşlerini de davet etti.

Siyah-beyazlı hoca, milli aradan sonra uzun ve yorucu bir maç trafiğine girecekleri için şimdiden takımı ve personeli büyük bir aile haline getirmeyi planlıyor. Güneş, sadece futbolculardan değil, seyahatte görev alacak tüm personelden de ailelerini Antalya’ya getirmelerini istedi.

Daha önce yaptı

Teknik heyetten, kulüp personeline kadar Beşiktaş’ın büyük bir aile olduğunu her fırsatta dile getiren Şenol Güneş benzer uygulamaları daha önce çalıştırdığı kulüplerde de yapmıştı. Özellikle Trabzonspor’da görev yaptığı yıllarda devre arasındaki kampları yılbaşına denk getirerek futbolcu ve çalışanların ailelerini de kampa götüren Güneş, aynı sistemi Beşiktaş’ta da uygulayacak.

Futbolcuların ve tesislerdeki herkesin birbirine kenetlenmesini amaçlayan ve başarının ancak bu birliktelik sayesinde elde edilebileceğini düşünen Beşiktaş’ın hocası önümüzdeki dönemde mümkün olduğu kadar İstanbul’da da çeşitli organizasyonlarla futbolcuların ailelerini bir araya getirmeye çalışacak.

Bu arada Kartal’da iki günlük izin bitti. Siyah-beyazlı takım bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarına başlayacak. Öte yandan Beşiktaş, Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen’in sözleşmelerini karşılıklı olarak fesh etti. Sezer’e 900, Gökhan’a ise 300 bin euro ödenecek.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ