MENÜ

Maaşlarda Şenol Güneş etkisi

Beşiktaş'ta geçen sezonda oyuncuların maaş ödemeleri konusunda zaman zaman yaşanan problem, Şenol Güneş'in takımın başına gelmesi sonrasında özüldü. Tecrübeli teknik adamın Siyah-Beyazlılar'a imza atmadan önce bu konuda yönetimden aldığı güvence sayesinde maaşlar; yabancı ve yerli ayrımı olmadan yatırılıyor.

Maaşlarda Şenol Güneş etkisi

Siyah-Beyazlılar’da üst üste gelen başarılı sonuçların arkasındaki en önemli etken belli oldu.

Geçen sezon kulüpten alacakları konusunda sık sık problem yaşayan Beşiktaş’ın yıldızlarının, Şenol Güneş yönetimindeki yeni dönemde maaşlarını düzenli olarak aldıkları ve bu sebepten dolayı sadece futbola odaklanan takımın; başarıyı yakaladığı ortaya çıktı. Yeni sezon öncesinde Beşiktaş’la anlaşmadan önce bu konuda güvence isteyen Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda yönetim tarafından yerli ve yabancı oyunculara ayrım yapılmadan ödeme yapıldığı öğrenildi. Geçen sezonda Demba Ba başta olmak üzere takımın yıldız isimlerine ayrıcalık yapıldığı iddialarının aksine bu sezonda; son haftalarda harikalar yaratan Mario Gomez’le beraber kadroda şans bulamayan Pedro Franco’nun maaşlarının aynı zamanda bankaya yatırıldığı bildirildi.

Taksitler gecikmeli de olsa...

Süper Lig’de ve Avrupa Ligi’nde alınan istikrarlı sonuçlarla beraber kulübün önemli bir gelir kaynağı elde etmesi sonrasında oyuncu ödemelerine ek olarak futbolcuların transfer taksitlerinin de gecikmeli de olsa ödendiği ifade edildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ