MENÜ

Kweuke ve Deniz Kadah'ın başarısının sırrı!

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın ardından rakip fileleri en fazla havalandıran takım olan Çaykur Rizespor'da atılan 14 golün 10'unu Leonard Kweuke ile Deniz Kadah, "Birlikte çok iyi anlaşıyoruz" dedi.

Kweuke ve Deniz Kadah'ın başarısının sırrı!

Süper Lig'de geçirdiği 15'inci sezona iyi bir başlangıç yapan Çaykur Rizespor, ligde 7 hafta sonunda 2 galibiyet ve 4 beraberlikle 10 puan topladı. Yeşil mavili takım, 14 golle ligde Beşiktaş'ın ardından en fazla gol atan 2'nci takım oldu. 14 golün 6'sını atan Leonard Kweuke ile 4'ünü filelere gönderen Deniz Kadah takımı sırtlayan oyuncular oldu.

KWEUKE 30 DENİZ 20 GOLE ULAŞTI

Çek Cumhuriyeti'nin Sparta Prag takımında 35 maçta 13 gol attığı dönemin ardından Çaykur Rizespor'a transfer olan Leonard Kweuke, 3'üncü sezonda yeşil mavili forma altında 30 gole ulaştı.

Almanya 1'inci Ligi ekiplerinden Hannover 96'dan 2 yıl önce ara transferde kadroya dahil edilen ve ilk maçında attığı 2 golle dikkatleri üzerine çeken Deniz Kadah ise yeşil mavili forma altında 20 gole ulaştı.

3 GOLÜ PENALTIDAN

Leonard Kweuke attığı 6 golün 4'ünü deplasmanda, 2'sini ise sahasında oynanan maçlarda kaydetti. Kweuke'nin 6 golünden 3'ü penaltılardan geldi. Deniz Kadah ise attığı 4 golü kendi sahasındaki maçlarda rakip filelere gönderdi. Kadah bu sezon Antalyaspor maçında hat-trick yaptı.

"BİRLİKTE DAHA İYİYİZ"

Leonard Kweuke, 2 sezondur oynadığı Deniz Kadah ile iyi anlaştığını belirtti, "Birlikte daha iyiyiz. Takım olarak çok iyi oynuyoruz. Takım iyi oynadığı için bizim işimiz de kolaylaşıyor. Deniz'le birlikte pozisyonlara daha kolay giriyoruz. Onunla oynarken kendimi iyi hissediyorum" dedi. Bu sezon iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini ve kendini çok daha iyi hissettiğini ifade eden Kweuke, şöyle devam etti:

"GOL KRALI OLMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞMAK GEREK"

"Gol kralı olmak her forvetin hayalidir. Ama bunu gerçekleştirmek için çok çalışmamız gerekiyor. Takım uyumu çok daha iyi ve iyi çalışıyoruz. Çalıştıkça maç esnasında bazı şeyler daha kolay oluyor. Gol atmamın sebebi, çok çalışmamızdan kaynaklanıyor."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ