MENÜ

Kurtarıcı Markovic

Beşiktaş derbisinde sakatlanan Lazar Markovic, Pereira'nın kurtarıcısı olacak. Portekizli hoca, Sırp yıldızın Kayseri'ye yetiştirilmesini istedi. Markovic'ten asıl patlama ise Ajax ve Galatasaray maçlarında bekleniyor.

Kurtarıcı Markovic

Liverpool’dan kiralanan Lazar Markovic, Bursaspor ve Beşiktaş maçlarındaki futboluyla büyülemişti. Ancak Sırp yıldıza nazar değdi, derbide sakatlandı.

Markovic’in değeri, tamamlayamadığı Beşiktaş maçı ile birlikte Celtic ve Akhisar karşılaşmalarında iyice anlaşıldı.

Vitor Pereira, 2-2’lik Akhisar beraberliğinin ardından ilk iş olarak sağlık heyetiyle bir araya geldi. Portekizli hoca, lige verilen milli aranın en iyi şekilde değerlendirilmesini ve Markovic’in Kayserispor mücadelesine yetiştirilmesini istedi. Ancak 47 yaşındaki teknik adamın Sırp oyuncuyla ilgili asıl planları Avrupa Ligi’ndeki kritik Ajax mücadelesi ile hemen sonrasındaki Galatasaray derbisi için yapıyor.

Pereira, bu iki karşılaşmalada Lazar Markovic’in takıma büyük katkı sağlamasını ve yeni bir galibiyet serisi yakalanmasını umuyor.

Ülkesine gitti ama...

Sırbistan Milli Takımı Teknik Direktörü Radovan Curcic, sakatlığı nedeniyle Lazar Markovic’i milli takım aday kadrosuna dahil etmemişti.

Buna rağmen Sırplar’ın sağlık heyeti, Markovic’in raporlarıyla birlikte kampa gelmesini rica etti. Bunun üzerine ülkesine giden 20 yaşındaki futbolcunun, sakatlığıyla ilgili milli takım doktorlarına bilgi verip kısa sürede İstanbul’a dönmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ