MENÜ

Isaksson, Milli Takımı bırakıyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın İsveçli kalecisi Andreas Isaksson, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2016) ardından milli takım kariyerini sonlandırmayı düşündüğünü söyledi.

Isaksson, Milli Takımı bırakıyor

EURO 2016 elemelerinde Liechtenstein ve Moldova ile karşılaşacak İsveç Milli Takımı’nın, Stockholm’de gerçekleştirdiği kampta bulunan Isaksson, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 13 yıldır aralıksız giydiği milli formayı, EURO 2016 finallerinden sonra bırakmayı planladığını ifade etti. "İsveç Milli Takımı’nda en fazla oynayan kaleci" unvanın elinde bulunduran 34 yaşında oyuncu, şampiyonaya katılamamaları halinde, birkaç ay daha oynayıp sonbaharda milli takımı bırakacağını dile getirdi.

Süper Lig’in ilk 7 haftasında kalesinde yalnızca 3 gol gören Isaksson, "en az gol yiyen kaleci" olmasını, takım savunmasına bağladı.
Ligi üst sıralarda bitireceklerine inandığını belirten Isaksson, Türkiye’deki hakem hataları konusunda ise "Hakemler, diğer ülke liglerindeki gibi normal standartlarda hata yapıyor. Türkiye’de spor kamuoyu, hakemlerin üzerine çok fazla gidiyor" yorumunu yaptı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ