MENÜ

Inter'den Alex Telles açıklaması

Inter'in Galatasaray'dan kiraladığı Alex Telles için İtalyan basınında bonservisi alındı' iddialarına menajer Otto'dan yanıt geldi.

Inter'den Alex Telles açıklaması

Inter'in Galatasaray'dan kiraladığı Alex Telles için İtalyan basınında bonservisi alındı' iddialarının yer almasının ardından, menajer Fernando Otto'dan açıklama geldi.

Brezilyalı oyuncu için erken harekete geçme gibi bir planı olmadığını belirten Otto, "Şu anda Alex Telles'in transferi için çalışmalar yürüttüğümüz doğru değil. Böyle bir şey olursa, sezon sonunda olacak" ifadelerini kullandı.

Inter ile bir görüşmesi olacağını kaydeden menajer, "Bu ay Milano'ya geçerek, sportif direktör Piero Ausilio ile görüşeceğim. Ancak şu anda hiçbir şey yok. Ama size yine de, Inter'in Telles için sezon sonunda harekete geçeceğini söyleyebilirim" diye konuştu.

Galatasaray'dan 1 sezonluğuna Inter'e kiralanan Alex Telles için yapılan anlaşmada 8,5 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunuyor. Inter'de Mancini'nin favori isimlerinden biri olan 22 yaşındaki sol bek, 5 maçta, 2 asist yaptı.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ