MENÜ

HİSSELER UÇTU! Tazminat...

Fenerbahçe'de 3 Temmuz döneminin cuma günü resmen kapanacak olması, savcının başta Aziz Yıldırım olmak üzere tüm sanıklar hakkında beraat talep etmesi ve olası bir tazminat ihtimali hisseleri borsada uçurdu.

HİSSELER UÇTU! Tazminat...

Pazartesi günkü davada savcının tüm sanıklar için beraat istemesi Fenerbahçe'de yüzleri güldürüken borsada da hisseler yükselişe geçti.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında olduğu Şike Davası'nda sona gelindi. Savcı'nın soruşturma kapsamında yargılanan sanıkların beraatlerini istemesiyle birlikte Fenerbahçe Futbol AŞ hisselerinde de yükseliş gözlendi.

Yeniden yargılaması yapılan Şike Davası'nda karar İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Cuma günü verilecek. Cmhuriyet Savcısı'nın talebi öncesinde 38,60'tan alıcı bulan Fenerbahçe Futbol (FENER) hisseleri, mütalaa sonrası günü 39,20 seviyesinden kapamıştı.

Fenerbahçe hisseleri haftanın ikinci işlem gününe hızlı başladı. Sarı-Lacivertliler'in hisse senedi 1. seans da en yüksek 42,35 liraya kadar yükseldi. Kar satışları geldi ama 2. seanstata da yükseliş sürdü. Günü 45.90'dan kapayan Fenerbahçe hisse senedi yatırımcısına yüzde 17 kar bırakıp en çok kazandıran hisse oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ