MENÜ

Galatasaray'da 24 milyon liralık fiyasko!

Galatasaray'ın geçen yıl büyük umutlarla transfer edip sadece bonservislerine 7.25 milyon Euro (24 milyon TL) ödediği Tarık Çamdal ve Koray Günter, bu sezon 1 dakika bile forma şansı bulamadı. Kadroda yer almalarına imkansız gözüyle bakılan iki futbolcu, sarı kırmızılı kulübün en başarısız transferleri arasına girdi.

Galatasaray'da 24 milyon liralık fiyasko!

Galatasaray'da iki büyük hayal kırıklığı...

7. haftasını geride bıraktığımız 2015-16 sezonunda Galatasaray Futbol Takımı kadrosunda sadece Tarık Çamdal ve Koray Günter forma şansı bulamadı.

Sarı kırmızılı kulübün sadece bonservislerine 7 milyon 250 bin Euro (yaklaşık 24 milyon TL) ödediği iki oyuncu, bu sezon 1 dakika bile oynayamadı.

TARIK, 2014'ÜN EN PAHALI OYUNCULARI ARASINDAYDI

4 milyon 750 bin Euro'luk bonservis bedeliyle geçtiğimiz yılın en pahalı futbolcuları arasına giren Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu sakat olduğu dönemde dahi forma giyemiyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Sabri'nin olmadığı maçlarda, asıl mevkisi stoper olan Jason Denayer'i oynatmaya başladı. Galatasaray, 5 yıllık sözleşme imzaladığı Tarık'a toplam 6 milyon 955 bin Euro garanti para ödemeyi taahhüt etmişti.

KORAY GÜNTER 7 MİLYON EURO!

2014'ün Ocak ayında Borussia Dortmund'dan 2.5 milyon Euro'ya satın alınan Koray Günter de Galatasaray için tam bir hayal kırıklığı oldu. 4.5 yıl için toplam 3 milyon 700 bin Euro garanti para ödenecek olan genç savunmacı tıpkı Tarık Çamdal gibi formaya hasret kaldı.

Chedjou’nun 4 hafta boyunca sakat olduğu maçlarda Semih Kaya’nın yanında sol bek Hakan Balta forma giyerken Koray Günter bu yarışa dahil bile olamadı.

Borussia Dortmund ile yapılan sözleşmeye göre Alman kulübü, bu sezonun sonunda Koray'ı geri almak isterse Galatasaray'a 7 milyon Euro ödemek zorunda. Ancak, sarı kırmızılı takımda kadroya bile giremeyen gurbetçi futbolcunun bu şartlarda Dortmund'a dönmesi mümkün değil...

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ