MENÜ

"Galatasaray 500 milyon Dolar kazanabilir"

Galatasaray'ın eski başkan adaylarından Ahmet Özdoğan, kulübün 3 ila 5 yıllık bir süreçte 500 milyon Dolar gelir elde edebilecek potansiyele sahip olduğunu açıkladı.

"Galatasaray 500 milyon Dolar kazanabilir"

Bu sezon zorunlu olarak transferde de kısıtlamaya giden Sarı-Kırmızılılara ise camia içinden moral veren bir açıklama geldi.

Konuyla ilgili konuşan eski yönetim kurulu üyesi ve eski başkan adaylarından Prof. Dr Ahmet Özdoğan, önemli tespitlerde bulundu.

'Şampiyonlar Ligi önemli'


Kulübün içinde bulunduğu durumun aslında o kadar kötü olmadığına değinen Özdoğan, “Geçen sezon kulübümüz 168 milyon dolar gelir elde etti. Bu sene hedef 250 milyon dolar olmalıydı. Galatasaray’ın bunu yapabilecek potansiyeli var. Ama şu ana kadar buna yaklaşılabilecek bir adım bile atılmadı.

Biz seçimden önce uluslararası finans kurumlarına yaptırdığımız araştırmada kulübün 3 ile 5 yıllık süreçte yılda 500 milyon dolar gelir elde edebilecek potansiyele sahip olduğunu tespit ettirmiştik. Galatasaray’ın en büyük gücü, bu harekete geçirilebilir. Bunun için de transfer yapmalısınız. Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmalısınız. Sponsor olacak firmaya ne için bu paraları ödediğinizi iyi anlatmalısınız.

Bunlar yapılırsa Galatasaray bu taraftar potansiyeli ile bu sezon 250 milyon dolar gelir elde eden bir kulüp olur. 3 yıl içinde de bu oran 500 milyon dolara çıkar. Ancak şu anda gelirin geçen sezonun üstüne bile çıkartılamadığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

(Bugün)


Inter'den Alex Telles açıklaması

Haberin Devamı
YORUM YAZ