MENÜ

Fikret Orman'dan transfer açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan siyah-beyazlı futbol takımının çok iyi bir kadroya sahip olduğunu belirterek, "Ligde olmamız gereken yerdeyiz. Şu dakikadan sonra yapacağımız tek iş, devreye lider olarak girip, Vodafone Arena'da bu işi taçlandırmak" dedi. Orman, devre arasında 1-2 bölgeye de transfer yapabileceklerini ifade etti.

Fikret Orman'dan transfer açıklaması

Siyah-beyazlı kulüp ile Sompo Japan Sigorta arasında BJK Akatlar Arena’da imzalanan sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig’de olmaları gereken yerde bulunduklarını söyledi.

Önemli oyunculardan kurulu, çok iyi bir kadroya sahip olduklarını vurgulayan Orman, bu kadroyu, uzun çalışmalar sonunda oluşturduklarını ifade etti.

"Çatıyı kaldırdıktan sonra yokuş aşağı ineceğiz"

Yapımı devam eden Vodafone Arena’da, çatı inşaatının son durumunun sorulması üzerine Fikret Orman, şöyle konuştu:

"Hemen hemen bütün imalat bitti, kontrol yapılıyor. Geri dönüşü olmayacak bir işlem. Bursaspor Kulübü de bizim yaptığımız çatı teknolojisinin aynısını yaptı ve uzun zamandır uğraşıyorlar. Bu normal bir çatı değil. Halatlarla, gerdirme sistemiyle yapıldığı için çok zor bir çatı. Bu kadar zor olduğunu tahmin etmiyordum. Önümüzdeki hafta başı gibi yavaş yavaş çatı yerine gelmeye başlar. Çatı yukarıya çıktıktan sonra biraz daha işimiz var. Ondan sonra zemine ve koltukların montajına başlayacağız. Çatıyı kaldırdıktan sonra yokuş aşağı ineceğiz."

Futbolculara transfer teklifi geldiği iddiaları

Basında, Avrupa’nın önemli kulüplerinin Beşiktaşlı futbolculara transfer tekliflerinde bulunduğuna yönelik haberlerin yer aldığının hatırlatılması üzerine ise Orman, hiçbir futbolcuyu kadrodan göndermek gibi bir niyetlerinin bulunmadığını kaydetti.

Devre arasında kadroya takviye yapmayı planladıklarını anlatan Fikret Orman, şöyle devam etti:

"Şu an tek konsantrasyonumuz, devre arasını lider bitirmek. Devre arasında 1-2 bölgeye takviye yapmak istiyoruz. Aradan sonra da kendi stadımıza en kısa sürede dönmeyi hedefliyoruz. Bu sene Beşiktaş’ın, herkesin beklediği şekilde şampiyon olmasını bekliyoruz. Bütün çalışmalarımız ve konsantrasyonumuz bu yönde."

Basında yer alan haberlerin spekülasyondan ibaret olduğunu vurgulayan Fikret Orman, "Bunları herkes yazıyor. Böyle bir konuşma dahi yok. Zaten böyle bir niyet olmadığı için bu süreçlerde böyle konuşmalar olmaz. Bunların hepsi spekülasyonlarla alakalı şeylerdir. Transfer dönemi değil, neden teklif olsun. O yüzden tabiri caizse palavra haberler" değerlendirmesinde bulundu.

"Deniz Çoban’a çok üzüldüm"

Fikret Orman, hakemliği bırakan Deniz Çoban’la ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine de, "Çok üzüldüm. Hata yaptı ve hatasından sonra da hakemliği bıraktığını açıkladı. Düzgün, dürüst bir kardeşimiz. Kendi kararı. Hakemlerle alakalı yorum yapmak istemiyorum. Allah, ona yeni hayatında başarılar nasip etsin" diyerek sözlerini tamamladı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ