MENÜ

Caner Erkin: Van Persie gibi düşünmüyoruz

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın yıldız futbolcusu Caner Erkin, kritik maçlar öncesi açıklamalarda bulundu. Caner, Van Persie'nin yaptığı açıklamalara da cevap verdi: O, onun düşüncesi. Tabii bununla ilgili konuştuğumuz zamanlar oldu. Ama biz onun gibi düşünmüyoruz.

Caner Erkin: Van Persie gibi düşünmüyoruz

Türkiye A Milli Futbol Takımı ve Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Caner Erkin, avantajlı durumda olduklarını ve gruptan alınlarının akı ile çıkacaklarına inandığını söyledi.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında 10 Ekim Cumartesi günü Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda bugün yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Caner Erkin, grupta avantajlı durumda olduklarını belirterek, "İki maçı da kazanırsak, hatta 4 puan bile alsak Play-Off'a kalıyoruz. Bunu da gerçekleştireceğimize inanıyorum. Sonuçta buraya kadar geldik. Üçüncülüğü hiçbir şekilde Hollanda'ya bırakmak istemiyoruz. Bu gruptan alnımızın akı ile çıkacağımızı düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'den takım arkadaşı Hollandalı Robin van Persie'nin açıklamaları hakkında da yorumlarda bulunan Caner, "O, onun düşüncesi. Tabii bununla ilgili konuştuğumuz zamanlar oldu. Ama biz onun gibi düşünmüyoruz" dedi.

"HOLLANDA'NIN İKİ MAÇTA 6 PUAN ALACAĞININ GARANTİSİ YOK"

Futbolda hiçbir şeyin garantisi olmadığını vurgulayan Caner Erkin, "Milli maçlarda da, kulüp maçlarında da hiçbir zaman sahaya çıkmadan kazanılmıyor. Oynamadan maç kazanılmıyor tabii ki. Hollanda'nın da iki maçta 6 puan alacağının garantisi yok. Biz 2 maçımıza da kazanmak için çıkacağız. Beraberlik aklımızda yok" diye konuştu.

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Danny Blind'ın İzlanda ve Çek Cumhuriyeti teknik adamlarına mail yollaması ile ilgili olarak Caner Erkin, "Bizim böyle şeylere takılmamamız gerekiyor. Kendi maçlarımıza bakmalıyız. Her şey bizim elimizde. Biz kendi maçlarımızı aldığımızda böyle şeyleri umursamamalıyız" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ