MENÜ

Burhan Eşer: Uyum sorununu atlatacağız

Medicana Sivasspor'un orta saha oyuncusu Burhan Eşer, aldıkları sonuçları telafi edeceklerini, takımdaki uyum sorununu da en kısa sürede atlatacaklarını söyledi.

Burhan Eşer: Uyum sorununu atlatacağız

Kulübün yayın organı Sivasspor Dergisi'nin ekim ayı konuğu olan Burhan Eşer, kırmızı beyazlı takımda oynadığı için mutlu olduğunu dile getirdi. Burhan Eşer, bu sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını ifade ederken şöyle konuştu:

"Sergen Hoca ile yeni sezonda yeni bir yapılanmaya gittik. Çok transferler oldu, Sivasspor kabuk değiştirdi. Biz sezona tam istediğimiz gibi başlayamadık ama bir uyum sorunumuz var. Bunu atlattıktan sonra bu sene taraftarlarımıza geçen seneki sıkıntıları yaşatmayacağız. Hocamız zaten yeni nesil hocaların içerisinde en kıymetlisi, en zekisi. Onun da kendine göre hedefleri var, bizim de kendimize göre hedeflerimiz var. Geçen sene taraftarımızı üzdük, o sıkıntıları bu sene yaşatmak istemiyoruz."

"ÖZÜR DİLİYORUZ"

Taraftarlarına sezona kötü bir başlangıç yaptıkları için özür borçlu olduklarını ifade eden Burhan Eşer, bu konuda şunları söyledi:

"Taraftarlarımızdan geçen yıl yaşattığımız sıkıntılardan dolayı ve bu seneki sonuçlardan dolayı, öncelikle özür diliyorum. Onlar üzüldükçe, bizler de onlardan kat kat fazla üzüldük. Biz mağlubiyet ve galibiyetle haftamızı geçiren insanlarız. Ona göre yaşam tarzımızı değerlendiriyoruz. Taraftarlarımız bizden desteklerini esirgemesinler. İyi günde, kötü günde desteklesinler. Geçen sene sıkıntılı bir dönemimiz oldu. Desteklerini istiyor, bütün Sivaslıları, stadyumumuza bekliyoruz."

"BURADA MUTLUYUM"

Medicana Sivasspor takımıyla geç kalınmış bir birlikteliğinin olduğunun da altını çizen Burhan Eşer, şöyle devam etti:

"Sivasspor'da olmak güzel bir duygu. Sivas'ın en önemli eğlencesi Sivasspor. Herkes Sivasspor'un başarısıyla ya da başarısızlığı ile seviniyor, üzülüyor. Bizler de bunun farkındayız. Ben de bu büyük ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Her zaman dediğim gibi Sivasspor'la geç kalınmış bir birlikteliğimiz vardı. Her sene Sivasspor'a transfer olmam söz konusu olmuştu ama bir türlü nasip olmamıştı. Bu sezon üçüncü sezonum, Sivasspor'da olmaktan mutluyum."

"ÇOK TEKLİF ALDIM"

Transfer döneminde diğer kulüplerden teklif aldığını, ancak Sivasspor'dan ayrılmayı düşünmediğini vurgulayan Burhan Eşer, açıklamasının sonunda şöyle dedi:
"Çok teklif almama rağmen önce kendileriyle görüşüp daha sonra değerlendireceğim, demiştim. Sivasspor'dan ayrılmayı düşünmüyordum. Tabi şartlar uygun olduğu zaman oturduk, konuştuk, 2 yıllık bir sözleşme yaptık. Mutluyum burada. Mutlu olduğum yerde kalmayı seven bir insanım. Benim için şahsi hedefler çok önemli değil. Takımımız başarılı olduğu zaman, birey olarak bizler de başarılı oluyoruz."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ