MENÜ

Beşiktaş'ın eski yıldızından bomba gibi açıklamalar

Beşiktaş'ın eski futbolcusu olan ve sevilen simalardan Pascal Nouma, Fransa'nın Lens Futbol Kulübü'nde yaşadığı sıkıntıları anlattı ve Beşiktaş'tan aldığı teklifin hikayesini paylaştı.

Beşiktaş'ın eski yıldızından bomba gibi açıklamalar

Beşiktaş'ın eski futbolcusu olan ve sevilen simalardan Pascal Nouma, Fransa'nın Lens Futbol Kulübü'nde yaşadığı sıkıntıları canlattı ve Beşiktaş'tan aldığı teklifin hikayesini paylaştı.

Lens'te geçirdiği iki sezondan sonra bir gün yaz tatilindeyken, bir telefon geldiğini ve bir Avrupalı kulübün kendisini transfer etmek istediğini öğrendiğini belirten Nouma, bu haberi duyar duymaz bir İspanya ya da bir İngiltere takımını düşündüğünü söyledi.

Pascal Nouma kendisini isteyen takımın Türkiye'den Beşiktaş olduğunu duyunca aklına ilk gelen şeyin midnight express (yayınlandığı tarihlerde Türkiye'nin cezaevleri konumunu gösteren film dünyada büyük yankı uyandırmış ve ülkemizin tanıtımında olumsuz etkiler bırakmıştı) filmi olduğunu açıkladı.

Anlamadan, araştırmadan Türkiye hakkında "Bağdat gibi" olduğunu düşünen Nouma, İstanbul'a ve Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu ve bu operasyon sayesinde maddi açıdan çok kazançlı çıktığını da söyledi.

So Foot İnternet sitesine yaptığı açıklamalarda Türkiye'ye gitme fikrinin ilk etapta kendisini çok korkuttuğunu söyleyen Nouma, sonuç olarak Lens takımının çok karşı çıkmalara rağmen Türkiye'ye gittiğini ve kendi kendine neden Türkiye'ye gidemeyeceğini çok sorup düşündüğünü ve Bağdat gibi olduğunu düşündüğü Türkiye'ye sonunda gittiğini ifade etti.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ