MENÜ

Beşiktaş eksik çalıştı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla 2 günlük iznin ardından başladı.

Beşiktaş eksik çalıştı

Basına açık yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.

Antrenmana bireysel çalışan Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Jose Sosa ile milli takımlarda olan Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Cenk Tosun, Ersan Gülüm, Ricardo Quaresma ve Dusko Tosic katılmadı.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in yardımcıları tarafından yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman serbest yapılan ısınma koşuları ve streching çalışmaları ile başladı. Step topları ile ısınma oyunlarında voleybol ve kafa pas çalışmaları yapıldı. 5’e 2 çalışması, dar alan çalışması ve yarım sahada çift kale maç sonrası antrenman şut çalışması ile sona erdi.

Bu arada, altyapı oyuncularından Hamza Küçükköylü, Fatih Aksoy, Eslem Öztürk, Hüseyin Yılmaz ve Fatih Değirmenci takımımla çalıştı.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın(8 Ekim) saat 11.30 ve 17.00’de yapacağı antrenmanlarla devam edecek. Akşam antrenmanı basına açık olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ