MENÜ

Trabzonspor'da huzursuzluğa yer yok

Trabzonspor'da Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Şota huzursuzluk çıkaran oyuncularla tek tek görüşecek. Gerekli görülmesi halinde takımın havasını bozan oyunculara para cezaları verilecek

Trabzonspor'da huzursuzluğa yer yok

Trabzonspor’da iç huzur için operasyon başlatılıyor. Üst üste gelen olumsuz saha sonuçları kadar futbolcuların kendi aralarındaki kavgalarla da uğraşan bordo-mavililerin takım içinde huzuru yeniden sağlamak adına bir dizi tedbir alacağı aktarıldı.

Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Teknik Direktör Şota Arveladze, futbolcular arasındaki gruplaşmalar ve tartışmaların, takımın performansını etkilemeye başlaması üzerine düğmeye bastı. Sezon başında kaptan Onur Recep Kıvrak’la, Süleyman Hurma arasında yaşanan gerilim, Rabotniçki maçı sonrasında Erkan-Cardozo kavgası, Bursaspor maçında Özer-Medjani tartışması ve son olarak Erkan Zengin’in Osmanlıspor maçı ardından Mehmet Ekici’yi yumruklaması takımda huzurun iyice kaçmasına neden oldu.

Ligde oynadığı son 3 maçı kaybeden Trabzonspor’da, Süleyman Hurma’nın sezon başında belirttiği gruplaşmaların iyice arttığı, kadroda bulunmayan Onur’un, Torku Konyaspor maçını için izlemek için stada gelmemesinin takımdaki kopmayı gün yüzüne çıkardığı belirtildi.

Oyuncuların medya ve taraftar önünde barış pozları vermelerine rağmen kapalı kapılar ardında konuşulanların huzursuzluğu artırdığı ileri sürüldü. Süleyman Hurma ve Şota’nın sorun çıkaran oyuncularla tek tek görüşeceği ve bu isimlere gerekli görülmesi halinde para cezaları verileceği kaydedildi. Özellikle sezon başından bu yana iki olaya karışan Erkan Zengin’in ciddi şekilde uyarılacağı vurgulandı.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ