MENÜ

Ömer Çatkıç: Pereira çok büyük hata yapıyor

Eski milli kaleci Ömer Çatkıç, Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın Robin Van Persie'yi yedek bırakarak çok büyük bir hata yaptığını söyledi.

Ömer Çatkıç: Pereira çok büyük hata yapıyor

Pazar akşamları TGRT HABER’de yayınlanan “Tarafsız saha" programında eski milli kaleci Ömer Çatkıç ve eski gol krallarından Zafer Biryol gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

"ELİNİZDE PERSIE VARSA MUTLAKA KULLANMANIZ GEREKİR"

Fenerbahçe’nin teknik direktör Vitor Pereira ile devam etmeyeceğini iddia eden eski milli kaleci Ömer Çatkıç, "Teknik direktör nedir biliyor musunuz? Hangi oyuncu, hangi oyuncuyla oynarsa daha fazla verim alırsınız? Bunu bulan kişiye teknik direktör denir. Pereira, kariyerine 'Ben Van Persie’yi yedek bıraktım'ı eklemek istiyor. Ama çok büyük hata yapıyor. Elinizde Persie gibi bir adam varsa onu mutlaka sahanın içinde kullanmanız gerekiyor. Kullandığı zamanlarda da hep yanlış yerlerde kullandı. Kanatta kullandı, merkez forvette kullandı. Van Persie asla merkez forvet ya da kanat değildir. Van Persie, aksine daha çok tamamlayıcı bir oyuncudur. Elinizde Fernandao gibi bir oyuncu var, Van Persie ile ikisi çok fazla uyum sağlayacaktır diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"BU TECRÜBE PEREIRA'DA YOK"


Fenerbahçe'de Robin van Persie'nin yıldız bir oyuncu olduğunu dile getiren Zafer Biryol, "Yedek kalmak istemez. Davranışlarından da moralinin çok bozuk olduğu anlaşılıyor. Pereira ile aralarında büyük bir problem var. İyi oyunculardan oluşan bir takım kuruyorsan başına da onları iyi yönetebilecek, çok tecrübeli bir hoca getirmen lazım. Bu tecrübe de Pereira'da bence yok" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ