MENÜ

İbrahim Hacıosmanoğlu ve Trabzonspor PFDK'da

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Trabzonspor Kulübü, PFDK'ya sevk edildi.

İbrahim Hacıosmanoğlu ve Trabzonspor PFDK'da

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Torku Konyaspor'a 2-1 mağlup olan Bordo Mavililer'de maç sonrası sahaya birkaç taraftar inerek soyunma odasına doğru gitmek istemişti. Güvenlik güçleri bu taraftalara engel olmuş ve polis taraftarları gözaltına almıştı. Bu mücadele sonrası bir televizyon kanalına bağlanarak, maçın hakemi Süleyman Abay ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i sert bir dille eleştirmişti. TFF Hukuk Müşavirliği hem Bordo Mavili kulübü yaşanan saha olayları, hem de başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu yaptığı açıklamalar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti. TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


İbrahim Hacıosmanoğlu: Bize operasyon yapılıyor

TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü'nün 02.10.2015 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş. - TORKU KONYASPOR Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü idarecisi İBRAHİM ETHEM HACIOSMANOĞLU'nun TRABZONSPOR A.Ş. - TORKU KONYASPOR müsabakası sonrası medyada yer alan "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 38. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ