MENÜ

Galatasaray'da tüm ödemeler yapıldı

Başkan Özbek, seçimde vaat ettiği, “Galatasaray'da artık hiçbir oyuncu alacaklarıyla haber olmayacak” sözünü harfiyen yerine getirdi. Aslan'da, ekim ayına kadar olan tüm transfer taksitleri ve primler ödendi.

Galatasaray'da tüm ödemeler yapıldı

Aslan’a yasal doping... Sarı-Kırmızılılar’da tüm futbolcuların ekim ayına kadar olan transfer taksitleri, maç başıları ve galibiyet primleri hesaplarına yatırıldı. Ligde üst üste gelen galibiyetlerin ardından alacakların da ödenmesi, milli arada Galatasaraylı futbolcuların keyfini iki katına çıkardı. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Dursun Özbek, seçim sürecinde vaat ettiği, “Galatasaray’da artık hiçbir oyuncu alacaklarıyla haber olmayacak” sözünü de böylece harfiyen yerine getirmiş oldu.

Herkesin kafası rahat

Özbek göreve geldiğinden beri, çoğu zaman kendi cebinden de olsa, sporcu alacaklarını ödeme konusunda ciddi hassasiyet gösterdi. Bu durum, geçtiğimiz sezonlarda alacaklarını aylarca alamayan futbolcuların kafasını rahatlatırken, aynı zamanda teknik heyetin de işini kolaylaştırdı.

İki maça derbi primi

Sarı-Kırmızılı yönetim, normalde 20 bin Lira olarak belirlenen galibiyet primlerinde, Gaziantepspor ve İstanbul Başakşehir maçları için zam yapma kararı aldı. Galatasaray’da sadece derbiler için verilen 40’ar bin liralık primler, Gaziantep ve Başakşehir zaferlerine ödenecek. Böylece oyuncular, bu iki karşılaşmada elde edilen 6 puanın karşılığında, 80’er bin Lira almaya hak kazandılar. Ayrıca yönetimin, 25 Ekim’deki Fenerbahçe derbisinde 40 bin Lira’nın da üzerinde prim vaat etmeye hazırlandığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ