MENÜ

Fenerbahçe'de aranan iki adam!

Avrupa'da ve Süper Lig'de son 5 maçında toplam 11 gol yiyen Fenerbahçe'de defans hattının kötü performansı devam ediyor. İki oyuncunun ismi ise taraftarlar tarafından sorulan "Neden satıldılar?" sorusunun içinde geçiyor

Fenerbahçe'de aranan iki adam!

2-0 öne geçtiği karşılaşmada Akhisar Belediyespor karşısında 1 puana razı olan ve takım oyunuyla büyük hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe'de hücum hattındaki karmaşanın yanı sıra, savunma hattının kritik hataları da taraflı tarafsız herkesi şaşırtıyor.

Kjaer ve Alves anlaşamıyor

Sezon başı Lille'den 8 milyon euroluk bir ücretle takıma katılan ve Wolfsburg, Roma, Palermo gibi takımlarda oynamış ve genç yaşında müthiş bir tecrübe elde etmiş Simon Kjaer beklentilerin çok altında kaldı.

Sarı Lacivertli ekipte 3. sezonuna başlayan ve özellikle geçen sezondan itibaren büyük bir düşüş yaşayan bir başka tecrübe abidesi Bruno Alves de yaptığı kritik hatalarla ön plâna çıkıyor.

Egemen ve Bekir aranmaya başladı

Defanstaki kritik hataların ardından özverisiyle, mücadelesiyle ve sorun yaratmayan yapısıyla ön plâna çıkan ve taraftarın da takdir ettiği isimlerden olan Bekir İrtegün ve Egemen Korkmaz aranan isimler haline geldi.

Özellikle Celtic ve Akhisar maçlarının ardından "Egemen ve Bekir olsaydı, bu golleri yemezdik" yorumları ciddi şekilde yapılmaya başlandı.

Hatırlanacağı üzere sezon başı iki oyuncuyla da sözleşme yenilenmemiş ve adeta tecrübeli isimlere yol gösterilmişti.

Egemen, İsviçre 2. Lig takımlarından FC Wil'e, Bekir ise Başakşehir'e bonservis bedelsiz imza atmışlardı.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ