MENÜ

"Bu ne laubalilik!"

Beşiktaşlı futbolcuların Eskişehir maçını zora sokması siyah-beyazlı yöneticileri kızdırdı: “Yıllardır başımıza gelen onca hikâyeden sonra rakibi küçümsemek, 'Nasılsa kazandık' havasına girmek de ne demek? Farka gidebilirsin, bu kadar rahat maç... Son saniyede direkten dönen top gol olsa 2 puan gitmişti.”

"Bu ne laubalilik!"

Beşiktaşlı yöneticiler, Eskişehir maçının son düdüğüyle birlikte derin bir ‘oh’ çekti ancak kazanılan 3 puana rağmen gerginlikleri bir süre daha geçmedi... Bunun sebebi ise 87. dakikasına kadar son derece rahat izledikleri maçın sonunda yaşamak zorunda kaldıkları stresti.

Karşılaşmayı tribünde izleyen siyah-beyazlı idareciler, mücadelenin ardından takıma kızgınlardı. Aralarında yaptıkları değerlendirmede “Yıllardır başımıza gelen onca hikayeden sonra rakibi küçümsemek, ‘Nasılsa kazandık’ havasına girmek de ne demek? Bu ne laubalilik! Her şey güzel gidiyor, farka gidebilirsin, bu kadar rahat maç... Son saniyede direkten dönen top gol olsa 2 puan gitmişti. Bu kadar pozisyon var, atacaksın... Saldığın zaman rakip geliyor. Başakşehir maçında da böyle oldu, Skenderbeu maçında da...

‘KÜÇÜK MAÇ YOK’

7 günde 3 maç oynadık. Yorgun olabilirler ama bu başka bir durum. Rakibi ciddiye almak zorundalar. Geçen sezonlarda çok yaşadık bu durumları. En çok da kendileri üzülüyor böyle puan kayıplarına fakat bir türlü anlamıyorlar herhalde” yorumunu yaptılar.

Nitekim, siyah-beyazlıların basın sözcüsü Metin Albayrak da maçın ardından verdiği demeçte “Çok pozisyona girdik. 2-0’dan sonra da şanslar yakaladık ancak arkadaşlar rakibi biraz küçümsedi diye düşünüyorum. Futbolda küçük maç, büyük maç yok. Oynanmadan kazanılmıyor. Kazandığımız için mutluyuz” ifadelerini kullandı. (Vatan)

Haberin Devamı
YORUM YAZ