MENÜ

Barça, Arda talebinden vazgeçti!

Futbolun patronlarının 'Arda oynayamaz' kararı üzerine CAS'a gitmeyi düşünen Barcelona, FIFA'nın misilleme yapma korkusu yüzünden bu girişimden vazgeçti.

Barça, Arda talebinden vazgeçti!

Barcelona'nın Arda Turan ile ilgili ısrarlarının sonuna gelindi. Transfer yasağı nedeniyle ocak ayına kadar forma giyemeyecek olan oyuncusunu, sakatlanan Rafinha yerine oynatabilme olasılıkları üzerinde duran ve bu doğrultuda FIFA nezdinde girişimlerde bulunan Katalan ekibi, bu uğraşlarına bir nokta koyma kararı verdi.

Marca gazetesinin haberine göre FIFA kendi kuralları uyarınca oyuncunun Barça kadrosuna katılmasının ve sahaya çıkmasının mümkün olmadığını iletti. FIFA'dan konuyla ilgili duyarlılık bekleyen ve kesin bir cevap bekleyen Katalan ekibine zaten gerekli bildirimin daha önce yapıldığı ve bu yüzden yeni bir resmi cevap verilmeyeceği belirtildi.

FIFA'ya karşı itiraz seçeneğini gündemde tutan Barcelona'nın, bu seçenekten ise vazgeçtiği bildirildi. Kulübün CAS'a itirazda bulunmasını FIFA'nın provokatif bir eylem olarak nitelendirebileceği ve kulübün bu hareketine karşın missilleme yapabileceği korkusu nedeniyle bunun büyük risk taşıdığı üzerinde fikir birliğine varıldı ve bu girişimden vazgeçildi. (Skorer)

Haberin Devamı
YORUM YAZ