MENÜ

Ali Dürüst: Bu benim seçimim

TFF Asbaşkanlığı görevini yürüten Galatasaray eski yöneticisi Ali Dürüst, 360 TV'de yayınlanan Telegol programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ali Dürüst: Bu benim seçimim

Galatasaray eski yöneticisi ve şu anda TFF Asbaşkanlığı görevini yürüten Ali Dürüst, 360 TV'de yayınlanan Telegol programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Ali Dürüst, TFF'de Galatasaray için lobi yapıyor" iddialarına cevap veren tecrübeli yönetici, "Galatasaray için lobi yaptığım spekülasyondur. Biz bu göreve formamızı çıkarıp geldik. Federasyona ve Türk futboluna hizmet için geldik. Hakemlerle ilgili benim görüşüm 20 senedir aynı.Hata yapılır, hiçbir zaman kasıt aramadım. Şu anda Galatasaray'la bir ilişkim yok. Ben 20 sene Galatasaray yönetimindeydim ve federasyona girmem kendi seçimimdir. Benim TFF'de görevde olmam Galatasaray'ın hakemleri etkilemesi anlamına gelmez. Böyle bir şey sözkonusu dahi olamaz." dedi.

Açıklamalarına devam eden Dürüst, "Federasyonda kimseyle aramda bireysel bir sorunum yok. Kavga etmemizi gerektirecek bir durum da yok. Benim şu andaki görevim, federasyonu korumak." şeklinde konuştu.

"4. yıldızı biz taktık"


TFF'de neden görev aldığı şeklinde sorulan soruya, "Şu an Galatasaray'da mevcut bir yönetim var ve çalışmalarını sürdürüyorlar. Şu anda Galatasaray'la ilişkim yok. Galatasaray'da kişiler öne çıkmamayı tercih eder. Biz 3. yıldız takılırken de, 4. yıldız da takılırken de oradaydık. Geçen sezon 4. yıldızı da Hamza Hoca ile hep beraber taktık." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ