MENÜ

Quaresma'yla 45 dakika

Sporting maçının ardından Eskişehir sınavına da 11'de başlayan Ricardo Quaresma, Mario Gomez'in birinci golünde bu sezon ligdeki ilk asistini yaptı. Q17, oyunun ikinci yarısı öncesinde yerini Necip Uysal'a bıraktı

Quaresma'yla 45 dakika

Beşiktaş’ın sezon başında Porto’dan kadrosuna kattığı Ricardo Quaresma, Eskişehirspor maçındaki performansıyla göz doldurdu. Teknik direktör Şenol Güneş’in, hafta içindeki Sporting Lizbon mücadelesinde sahaya sürdüğü Quaresma’nın, dünkü karşılaşmaya ilk 11’de başlaması beklenmiyordu.

Ancak Güneş, yıldız futbolcusunu Olcay Şahan’ın yerine sahaya sürdü. Oldukça istekli bir şekilde maça başlayan 31 yaşındaki atak orta saha oyuncusu, son dönemin formda ismi Mario Gomez’in, 33. dakikada attığı golün asistini yaptı. Sağ taraftan yaptığı ortayla Alman oyuncunun fileleri sallamasını sağlayan Q17, böylece Süper Lig’de bu sezon ilk kez asist yapmayı başardı.

Milli takıma gidiyor

İkinci yarının başında ise taktik değişikliğe giden Şenol hoca, Portekizli futbolcuyu oyundan alıp, yerine de Necip Uysal’ı aldı. Şu ana kadar 5 lig sınavında 1 gol ve 1 asisti bulunan tecrübeli futbolcu, milli arada ise Portekiz Milli Takımı’nın, 8 Ekim’de Danimarka ve 11 Ekim’de de Sırbistan’la oynayacağı Euro 2016 elemeleri grup maçlarının kadrosunda yer alacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ