MENÜ

Denayer'de sıkıntı yok

Denayer'in durumunun iyi olması, teknik heyeti sevindirdi.

Denayer'de sıkıntı yok

Sarı-Kırmızılılar’ın, Manchester City’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Jason Denayer, kısa sürede teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun gözüne girmiş ve sağ bek pozisyonunda Sabri Sarıoğlu’ndan formayı kapmıştı. Başakşehir maçında sakatlanan ve ikinci devrede yer almayan Denayer’in durumunun iyi olması, teknik heyeti sevindirdi. Maçın ardından ise Belçikalı oyuncu, “Gelecek haftalar adına çok önemli bir 3 puan kazandık” dedi.

Chedjou döndü, yüzleri güldürdü

Uzun süreden sakatlığının ardından Başakşehir maçıyla birlikte tekrar formasına kavuşan Aurelien Chedjou, son dönemde hatalar yapan Semih Kaya’nın yerine stoperde, Hakan Balta ile birlikte sahne almıştı. Fizik olarak henüz istenen seviyeye gelmemesine rağmen, dönüşüyle birlikte takımına büyük bir özgüven veren Chedjou, bir bakıma savunmada da rekabeti artıracak. Bu durum da, Hamza hocanın stoperde elini daha güçlü hale getirecek.

Hamza hocadan takıma 3 gün izin

Başakşehir galibiyetiyle milli araya rahat bir nefes alarak giren Galatasaray’da Hamza Hamzaoğlu, takıma 3 gün izin verdi. Bu sürede ekibine stresten uzak durmalarını tavsiye eden Hamzaoğlu, kendisi de benzer bir yöntem uygulayacak. Hamza hoca, bu süre zarfında telefonlarını kapatacak ve kafa dinleyecek.

10 futbolcu milli mesaide

Milli aranın ardından Galatasaray’ın kilit oyuncuları, ülkeleri adına sahaya çıkacak. Hakan Balta, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Umut Bulut, Burak Yılmaz, A Milli Takımımız adına mücadele edecek. Bu oyuncuların yanı sıra Sneijder, Hollanda’nın, Denayer, Belçika’nın, Chedjou, Kamerun’un, Podolski, Almanya’nın ve Muslera da, Uruguay’ın kampında olacak. Cim Bom ise bu oyuncuların yokluğunda önümüzdeki hafta sonu, bir hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ