MENÜ

Bilic: İngiltere Advocaat'ı özleyecek

Deplasmanda Sunderland ile 2-2 berabere kalan West-Ham hocası 45 yaşındaki Slaven Biliç maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Bilic: İngiltere Advocaat'ı özleyecek

Deplasmanda Sunderland ile 2-2 berabere kalan West-Ham hocası 45 yaşındaki Slaven Biliç maçtan sonra kendisine Dick Advocaat'ın istifasıyla ilgili sorulan soruya 'İşimi çok seviyorum, antrenmanları seviyorum, çimlerin kokusunu seviyorum, takımın form durumu geliştikçe mutlu oluyorum fakat Advocaat gibi 68 yaşıma kadar çalışacağımı hiç zannetmiyorum' cevabını verdi. Maç günlerinin heyecanını yaşamaktan mutlu olduğunu belirten Biliç ' 68 yaşına kadar yaşayacağımı bilmiyorum eğer hayatta kalırsam elbette Advocaat gibi çalışmak isterim.

Biliç Hırvatistan hocasıyken Advocaat'ın çalıştırdığı Belçika'yla bir hazırlık maçı yapmış ve Hırvatistan 1-0 kazanmıştı.

Biliç, 'Ben kendimi bir futbol taraftarı gibi görüyorum. Advocaat'ın kariyeri gerçekten saygı duyulacak bir kariyer. Ben Rusya'da çalışırken Advocaat odaya girdiği zaman alkışlanan bir hocaydı. Glasgow'da kime sorsanız en büyük hoca Advocaat der. Örnek alınacak bir kariyere sahip saygı duyulacak bir insan, hocalığı bırakma kararından sonra kendisine kal demek kolay fakat yaptığımız iş nedeniyle herkes tarafından eleştirilip baskı altında kalıyorsunuz. Advocaat çok iyi bir kariyere sahip gerçek bir centilmen. Bu centilmen insan değişik ülkelerde hocalık yapmış önemli bir kariyere sahip. Premier Lig Advoccat'ı özleyecek.' açıklamalarında bulundu

Edip ADANIR / Londra temsilcisi

Haberin Devamı
YORUM YAZ