MENÜ

Akhisar kâbusu

Fenerbahçe, Kadıköy'de daha önce 33 maçlık namağlup unvanına son veren ve son 3 maçtır yenemediği Akhisar karşısında 2-0 öne geçti, ancak skoru koruyamadı. Yani Akhisar kâbusu, 2-2'lik sonuçla dün de son bulmadı.

Akhisar kâbusu

Sarı-Lacivertliler için dün geceki maç çok önemliydi. Çünkü Kanarya, Akhisar’a ligdeki son üç maçta da yenilmişti. Saracoğlu’ndaki 33 maçlık namağlup serisine de 2-1’lik skorla (23 Şubat 2015) yine Ege temsilcisi son vermişti. Son galibiyetini 13 Aralık 2013’te Kadıköy’de 4-0’lık sonuçla yaşayan Kanarya, ardından ikisi deplasmanda, biri Saracoğlu’nda oynadığı 3 maçta Akhisar’a karşı 9 puan kaybetti. Ayrıca geçen sezon 34 haftalık lig yarışını toplam 4 yenilgiyle tamamlayan Fenerbahçe’nin, her iki maçta da puan alamayıp şampiyonluğu kaybetmesine neden olan tek takım Akhisar’dı. Sarı-Lacivertliler, ligin 4. haftasında deplasmanda 2-0 yenildikleri rakibine, Kadıköy’de de 2-1 mağlup olmuştu.

İlk kez puan aldı!

Yani Akigolar deyim yerindeyse Fenerbahçe’nin belalısı haline gelmişti. Pereira’nın takımı, 2-0 öne geçtiği mücadelenin sonunda hiç de beklemediği bir şekilde sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Kadıköy’de rakibinden bu kez puan alan ancak kazanacağı maçtan beraberlikle ayrılan Kanarya için tek teselli, Kadıköy’deki yenilmezlik serisinin 10’a çıkması oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ