MENÜ

Vitor Pereira: Bocalama dönemini sonlandırmalıyız

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, oyuncularına "Bocalama dönemini sona erdirmeliyiz. Artık seri galibiyetlere ihtiyacımız var" dedi.

Vitor Pereira: Bocalama dönemini sonlandırmalıyız

Fenerbahçe, son 1 haftada önce Beşiktaş ardından da Celtic deplasmanında ciddi anlamda bocaladı. İki maçta da 2-0 geriye düşen Kanarya yine iki maçta da 2-2’yi bulsa da derbiyi kaybetti, Celtic maçında da öne geçemedi.

İşte tüm bunların ardından bardağın dolu tarafından 2-0’dan dönen takım yer alırken bardağın boş tarafında da önemli soru işaretleri yer aldı. Pereira da Celtic maçının ardından oyuncularıyla yaptığı toplantıda bardağın boş tarafındaki konuların altını çizdi.

Sürekli benzer hatalardan gol yemenin bu kadar kaliteli isimlerden oluşan bir takıma yakışmadığını belirten Pereira, “Üzerine çalıştığımız noktalarda hatalar yapmaya devam ediyoruz. Özellikle defansta uyum konusu çok önemli ve biz hala yeni bir takımız ama aynı hataları yapmak bize yakışmıyor. Sizden konsantrasyonunuzu daha çok arttırmanızı ve birbirinizle daha çok konuşmanızı istiyorum. Bu tarz goller yemek oyun planımızı da zora sokuyor” dedi.

‘ARTIK YÜKSELME ZAMANI’

Teknik direktör Vitor Pereira ayrıca bu bocalama dönemini sona erdirmeleri gerektiğini belirtirken, “Fenerbahçe gibi büyük camialarda galibiyet özlemi 1-2 maçı geçmemeli. Skor anlamında bir bocalama dönemi yaşıyoruz ve bunu bir an önce sona erdirmemiz gerekiyor. Taraftarlara maçların bazı bölümlerinde vaadettiğimiz oyunu artık daha geniş sürelerde göstermemiz gerekiyor. Bu yüzden seri galibiyetlere ihtiyacımız var ve buna Akhisar maçıyla başlamalıyız” diyerek net mesajlar verdi.

Kaynak: Habertürk

Haberin Devamı
YORUM YAZ