MENÜ

Vitor Pereira: Anlayamıyorum

Fenerbahçe'de Akhisar Belediyespor karşısında alınan 2-2'lik sonucun ardından teknik direktör Vitor Pereira, oyuncularına sert çıktı: Evet, sorumlu benim ama herkes üzerine düşeni yapmalı. Şampiyonluk isteyen bir takım kendi sahasında, 2-0'dan nasıl skoru kendi elleriyle 2-2'ye getirir ben bunu anlamıyorum.

Vitor Pereira: Anlayamıyorum

Rakiplerinin ortada hiçbir şey yokken gol attığını ve bu golün onları heveslendirdiğini belirten Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira şöyle konuştu:

"Şampiyonluğu isteyen takım bunu yapmaz"

Sorumluluğun tüm takıma ait olduğunu söyleyen Portekizli teknik adam, "Tüm takım halinde sorumluluğumuzu bilmemiz lazım. 2-0 üstün olan, şampiyonluğu isteyen bir takım bu skordan maçı 2-2'ye getiremez. Rakibimiz ortada hiçbir şey yokken 2-1'i buldular ve rakibe bir inanç geldi. Benim aklım almıyor. Böyle tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım 2-2'dan skoru nasıl 2-2'ye getirir? Sorumluluk en başta bende tabii ki... Dikkat ediyorum, duran toptan sürekli gol yiyoruz. Her hafta çalışıyoruz. Ama aynı hataları yapıp benzer golleri yemeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"6 olması lazımdı, ben bunu anlamıyorum"

Maçı farkla kazanmaları gerektiğini belirten Pereira, "Pozisyonlara baktığınızda 4, 5, 6'yı atacak pozisyonlarımız var. Rakibimizin ürettiği pozisyon yok. Adeta kendi ellerimizle verdik puanı... Bundan sonra daha çok çalışacağız ve hatalarımızın üstünde duracağız. Yediğimiz goller anlayabildiğim goller değil. Ben başsorumluyum ama tüm takım sorumluluğunu bilmeli... Bu akşam biz rakibimizi heveslendirdik, kontratak da vermedik ama boşu boşuna iki gol yedik. Ben bunu anlamıyorum." dedi. Bu sözler sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarlarca yoğun eleştiriler aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ