MENÜ

Trabzonspor'da isyan!

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Abay'ı; “Rakibin bulduğu gol öncesinde ofsayt var. Penaltı kararı da hatalı. İyi oyun oynuyoruz, dünya kadar yatırım yapıyoruz ama sonuç olarak işini iyi yapmayan insanlar yüzünden her şey mahvoluyor” sözleriyle eleştirdi.

Trabzonspor'da isyan!

Spor Toto Süper Lig’de 7’inci hafta maçında önceki gün Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Konyaspor’a 2-1 kaybeden Bordo-Mavililer, karşılaşmanın ardından bu mücadelede görev yapan hakem Süleyman Abay’a; kararları sebebiyle ateş püskürdü.

Konuyla ilgili olarak FANATİK’e özel açıklamalarda bulunan Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, “Biz, normal hatalar üzerinden dünyayı ayağa kaldıran insanlar değiliz. Ama önceki gece olanlar kabul edilebilir bir durum değil. Bu ligde görev yapacak hakemlerin seviyesinin mutlaka yükseltilmesi lazım. Bu bizim işimiz değil. Bu işe talip olanların çözmesi gereken bir durum. Sadece biz değil bütün kamuoyu gördü. Rakibin bulduğu gol öncesinde ofsayt var. Rakibin kazandığı penaltı da hatalı... İyi oyun oynuyoruz, dünya kadar yatırım yapıyoruz; ama sonuç olarak işini iyi yapmayan insanlar yüzünden herşey mahvoluyor” ifadelerini kullandı.

‘Bu kaçıncı hata!’

Süper Lig’de çıktıkları 7 haftadaki birçok karşılaşmada hakemlerin kötü yönetimleri sebebiyle puan kaybı yaşadıklarını söyleyen Süleyman Hurma, “Bu, skoru etkileyen kaçıncı hata! Artık insanların sinir sistemi bozuluyor. Bu iş için koltuklarında oturanların işlerini iyi yapması lazım ya da yapacakların gelmesi lazım” serzenişinde bulundu.

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ