MENÜ

Şota Arveladze: Gereksiz panik yapıyoruz

Şota Arveladze, Konyaspor karşısında oyuna tutunma konusunda zorluk yaşadıklarını söyledi. Gürcü teknik adam, maçın ardından oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Rakibimiz karşısında gereksiz panik yaptık. Bu durumu aşmamız gerekiyor. Ekstra çalışmalarla bu sorunu çözmeliyiz” sözlerini sarf etti

Şota Arveladze: Gereksiz panik yapıyoruz

Trabzonspor’un Gürcü teknik adamı Şota Arveladze, önceki akşam Konyaspor karşısında aldıkları 2-1 mağlubiyetin ardından oyuncularıyla durum değerlendirmesi yaptı.

Yeşil-Beyazlılar karşısında aldıkları sonuçla beraber ligde üst üste 3’üncü kez sahadan puansız ayrılmalarının kabul edilemez olduğunu söyleyen 42 yaşındaki çalıştırıcı, “Takımın oyunundan genel olarak memnunum. Ama Konyaspor karşısında gereksiz panik yaptık. Rakibimizin bulduğu gollerin ardından oyuna tutunmakta güçlük çektik. Bu durumu aşmamız gerekiyor. İlerleyen karşılaşmalarda daha kontrollü oynamamamız ve oyundan kopmamamız lazım. Takım olarak yapacağımız ekstra çalışmalarla bu sorunun üzerinden geleceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

‘Bu ara bize iyi gelecek’

Konyaspor karşılaşmasının ardından yaklaşık 1,5 haftalık milli aranın başlaması sebebiyle oyuncularına 3 gün izin veren Şota, “Bu süre içerisinde dinlenin ve kendinizi toparlayın. Ligde peş peşe aldığımız mağlubiyetlerin ardından büyük moral bozukluğu yaşamıştık. Bu ara bize iyi gelecek” diyerek öğrencilerinden çalışmaların başlayacağı güne kadar kafa olarak hazır olmalarını istedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ